Pomoč v zvezi z 64 bit integer math 68020

I

idlebrain

Guest
Moram 64 košček rutino celo matematika, kot Plus, Minus, množenje, modul in delitev postopki za MC68020.I have searched google in freescale in našli ničesar.

Hvala
idlebrain

Za katere programski jezik?Nekateri C prevajalniki zagotavljajo 64-bitno celo število tipa.Na primer, prevajalnik GNU GCC je "dolgo dolgo int".

Če želite videti montaže kodo, tukaj je divje ideja.Izvorno kodo GCC je na voljo za brezplačen prenos, vendar bi lahko bilo težko najti celo aritmetično postopke znotraj ogromen vir datoteke.Lahko bi napisali nekaj C kodo, ki uporablja 64-bitno aritmetično, pripraviti in nato preučiti izhodno kodo montažo.

Hvala echo47,

C ali skupščina oboje OK.Toda prevajalnik je ena stara in ne podpira 64 bitne operacije.Ni mogoče uporabiti tudi knjižnico.

Zdaj sem preverjanje math 128 knjižnico izvorno kodo za vsak namig.Bolje bi bilo, če lahko dobim math 64.

Na zdravje
idlebrain

To lahko storim razmnoževanje, dodajanje in odštejemo.Zdaj sem šele potreba modulus.Poskušal sem ustvariti sestavljanje iz GCC, in kliče knjižnico funkcijo "moddi3" iz libgcc, Če kdo, ki imajo vir m683XX/coldfire pristanišča izvorne kode prosim pomoč mi z objavo isto.Ne najdem na internetu.

Hvala
idlebrain

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back