Pomoč: ultra širokopasovna antena matriko z velikim dobičkom

X

xxgcatz

Guest
Želim design ultra širokopasovna antena niz z visoko dobiček. Pasovna širina je 1G NA 10GHz. Vem, da je težko implent. Vsakdo lahko daj mi nekaj svetovati ali nekatere dokumente. Najlepša hvala! S spoštovanjem

Obstaja več anten, ki lahko vaš 3 + oktave pasovne širine. Vivaldis, spirale in LPDS pridejo na misel. Velik problem je element razdalja na koncu visoko frekvenco, da bi se izognili rešetke krp. Ne reči, koliko ste pridobili po ali koliko prostora imate na voljo. Reflektor s širokim nočitev pasu v krmi se lažje uresničiti.

Vivaldi matrika bi bila boljša rešitev se mi zdi. Za osnovno idejo, da pogled na to tezo: http://www.ittc.ku.edu/research/thesis/documents/ravi_prakash_rajaraman_thesis.pdf je bil še en članek iz revije mikrovalovni (2004) o načrtovanju ta antena. Vendar nisem mogel najti povezavo. Naj veš, kasneje, če bom našel. Samo našel članek: "Zasnova Dual polarizirane Array Vivaldi" - Mikrovalovna Journal (september 2004). Samo iskanje v www.mwjournal.com , se morate prijaviti, da preberete celoten članek. Srečno.

hvala lepa, sem jih dowload "Načrtovanje Dual polarizirane Array Vivaldi" in jaz sem ga videl. Še enkrat hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back