pomoč pri tehnoloških datotek za ustvarjanje synopsys milkyway podatkov

S

s3034585

Guest
hi guys hočem, da se naučijo različnih datotek tehnologije, ki so potrebne za ustvarjanje synopsys milkyway baze. Po so datoteke, ki so potrebni. 1) tehnologije datoteka (. Tf) 2) GDSII datoteke (. GDS) 3) TDF datoteke (. TDF) 4) Pad usmerjenosti informacije v datoteki. CFL 5) omejitve datoteka (. SDC), ki vsebujejo časovne omejitve in uro v opredelitve 6) EDIFact netlist datoteke (. ERS), ki vsebuje podatke povezljivost 7) ​​Oblikovanje baze podatkov datoteke (. db), ki vsebuje netlist, čas in omejitve pravilo oblikovanja želim, da se naučijo strukturo teh datotek, tako da sem lahko ustvarite svoje lastne datoteke, . Če kdo ima podatke o njih in povezave lahko pls povej mi. To bo gr8 pomoč. Hvala vnaprej. Tama

u lahko dobite več znanja o tem datotek PRODANO. če u prodal potem pa jo po večini.

Hi Arunragavan Hvala za vaš odgovor. Ne vem, kaj se prodaja lahko pls povej mi o tem. Hvala vnaprej Tama

Prodano je synopsys Online dokumentacija. Ugotovite, vaše podjetje SiteID in registrirati na solvnet.synopsys.com. Tu lahko najdete na spletu dokumentacijo po prijavi solvnet ali prenesete celoten sveženj v synopsys ftp

PRODANO vsebuje vse informacije o orodjih za synopsys in Dober nasvet za oblikovanje. bolje biti u preberite PRODANIH materialov. prijavite se v synopsys ftp in se prodal. za prijavo je u zahtevajo EDA povezanih id službeni poštni njegovo registracijo.

tf opredeliti tehnologijo informacije o procesu ü. kot kovinskih plasti, res, cap, smola in tako naprej, preveč reči, poglejte v spis zagotavlja z Astro vodnik. gdsii je binarni format, ki shranjuje postavitve info. u uporabljajo to obliko tapeout ur čip ponavadi. Uporaba gdsii lahko u ustvari mnenje, podrobnosti celic v milkyway. db je synopsys specifična oblika. u lahko shranite zasnovo v tem formatu in tranform na lib v obliko db. SDC je omejitev datoteke, ki ponavadi vsebuje ure specifikacijo, opredelitev multicycle pot in drugo projektiranje omejitev, če u vedeti, sintezo, u vemo, da. EDIFact je netlist formatu.

dejansko lahko u google iz mreže, da bi dobili prodajajo! veliko sreče!

Hi Guys Hvala za info .. Lahko pls povej mi kje lahko dobim za študij strukture teh datotek, tako da pomaga mi, da bi jih razumeli. Hvala vnaprej Tama [size = 2] [color = # 999999] doda 0 sekund: [/color] [/size] Hi Hvala, fantje se vam za info .. Lahko pls povej mi kje lahko dobim za študij strukture teh datotek, tako da pomaga mi, da bi jih razumeli. Hvala vnaprej Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back