Pomoč pri Synopsys DC Skladnja

G

giggs11

Guest
hi, sem napisal moj setup datoteke kot take: knjižnica cilja {core_cell.db link_library} {* IO_cell.db Wire_load.db} {symbol_library core_cell.sdb IO_cell.sdb} Ob predpostavki, da sintaksa zgoraj desno, Moja vprašanja so: 1) Ali lahko dva. sdb knjižnice se prijavi pod knjižnico simbol? 2) IO_cell.db vsebuje vse IO odbojnikov, ki se uporabljajo. Bi morala biti prijavljeni skupaj z core_cell.db pod knjižnico cilj ...? Jaz sem tudi poskušal nastaviti pogon moč ene vložkov v design za pogon z močjo pin pufra IO. Problem je IO_cell.db je bila prijavljena na link_library. Torej, ko sem prost dostop zapoved spodaj: set_drive stolpnica drive_of (IO_cell / IBUF / Z) "iInput2" prevajalnik javi napako, ker knjižnici; najti t. Kako napisati ukaz zgoraj, za uporabo celic iz knjižnice v knjižnico link ...? Pomoč prepotrebno in tako zelo cenijo, hvala.

lahko vključujejo IOlib do cilja lib za uporabo drive_of (), vendar ne pozabite, da dont_use vse celice IO v sintezo ali si lahko preberete lib in našli dirve številko vrat, jo dodajte ročno.

Ena stvar je treba paziti na. Dejanska knjižnica referenčno ime je opredeljeno v knjižnico, ne z imenom datoteke. Moral bi bolje preveriti pravim imenom knjižnice z report_lib ukaz.

Več kot en knjižnici, se lahko razglasi v knjižnici simbol. Ni problema s tem. core_cell.db morajo biti prijavljeni v target_library kot dobro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back