Pomoč pri kvadratni wave generator

G

Galveston

Guest
Želim zgraditi HHO generator, in potrebo kvadratni val generator za delovanje elektrod.

Vala generatorja bo potekala na 12V DC, in bi rad, da ima proizvodnja 12V do 25 amperov.A za nadzor razlikujejo on / off času vala bi bilo preveč lepo.

Shematični z veljavno del številke za komponente rešil moj problem.

Vem zelo malo o elektroniki, in pomoč bo zelo cenjeno.

PS.Moral bi omeniti, da sem AutoCad 14 in risbe lahko prejmete v tej obliki.

OK.Kaj pa načrti za 500W inverter?

Tukaj je preprost schematics.For visoke moči morate dodati moč MOSFET z output.Be previden z HHO generator ne pozabite dodati Retrospekcija protector in Retrospekcija ventil, to je nevarno delo z hidrogen.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

brumi wrote:

Tukaj je preprost schematics.For visoke moči morate dodati moč MOSFET z output.Be previden z HHO generator ne pozabite dodati Retrospekcija protector in Retrospekcija ventil, to je nevarno delo z hidrogen.

V 1458 je splošni porpouse operativnih ojačevalnik.
V kondenzator "c" in upor "r" določi delovno frekvenco.
Ta spremenljivka 10k upor prilagodi simetry, 50% - 50% off.Ali ga prilagodi vašim potrebam.
Glej Sheme z MOSFET.Doda po 13 minut:Oprosti, sem pozabil na Sheme.
Morate uporabiti kvadratni proizvodnje.
A B je napetost potrebna za tovor.
MOSFET je treba za tovor in napetost, kar potrebujete.
V HHO celice uporabo nizkonapetostnih 12 / 20 voltov, in N Amper
Rabiš za MOSFET 50/60 voltov in amperov Nx2
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

brumi wrote:

V 1458 je splošni porpouse operativnih ojačevalnik.

V kondenzator "c" in upor "r" določi delovno frekvenco.

Ta spremenljivka 10k upor prilagodi simetry, 50% - 50% off.
Ali ga prilagodi vašim potrebam.

Glej Sheme z MOSFET.
Doda po 13 minut:
Oprosti, sem pozabil na Sheme.

Morate uporabiti kvadratni proizvodnje.

A B je napetost potrebna za tovor.

MOSFET je treba za tovor in napetost, kar potrebujete.

V HHO celice uporabo nizkonapetostnih 12 / 20 voltov, in N Amper

Rabiš za MOSFET 50/60 voltov in amperov Nx2

Najdete IC 1458 povsod je zelo pogosta sestavina. (MC1458, uA1458, LM1458)
Časovni interval za polovico kroga okoli R * C.
N je amperov, ki jih zahteva vaš celico, za varno morate uporabiti MOSFET za Nx2 amperih in verjetno je treba heathsink.

wht pogostost in potrebo,
da preverijo Kakorkoli Schmitt sprožitveno oscilator

Torej ti praviš, da je komponenta na desni strani v shematskimi (trikotnik) je Schmitt sprožilec?To je tisto, kar ljudje na dobavo hiša ne bi mogla identificirati.

In mislim, da je max žrebanje 25A iz baterije vir bo v redu.Niste prepričani, kako se to nanaša na amperov v elektroda?

Še vedno potrebujemo techinical ime komponente, prikazane kot trikotnik na desni strani zgoraj shematskimi.

Hvala še enkrat

Oba trikotnika sta LM1458 integrirano vezje.MC1458 je dvojno operativnega ojačevalnik.

Hvala za vse odgovore.
Sem bil "Narediti več obravnavi.Prebral sem, da Myers imel dobre rezultate z uporabo zelo nizkih amperov in očitno višje napetosti.Zdaj sem se spraševala o uporabi sq val signala za opravljanje Prelet pretvornik namesto a FET.Couldn't napetost poveča in s tem zmanjša amperov?Izgleda, da je napetost, kaj je trik.
Prav tako sem se spraševala, če sq signal valov lahko preprosto upravlja step-up transformer?Jaz definitivno potrebujejo nižje amperov, kot sem priloženo moj elektroda na 12V avto baterije in je bil približno 80A in voda vre pri približno 3 sekunde.

Ta ušivi starih 1458 dvojno opamp je prestar in prepočasen, da kvadrat-val proizvodnja visok kot 20kHz.Njeni rezultati se pretvori v trikotniku vala zgoraj nekaj kHz, če je njegova izhodna raven je precej visoka.V trikotniku ramping valov bo hitro pregreje MOSFET.

OK.Doslej je tako dobro.Jaz sem učenje počasi.Več vprašanj sledite.

sem se naučil, da je IRF540 prinaša 10A.Queston: Če sta dve od teh so priključeni vzporedno, ne da poda 20A za obremenitev?

Galveston wrote:

sem se naučil, da je IRF540 prinaša 10A.
Queston: Če sta dve od teh so priključeni vzporedno, ne da poda 20A za obremenitev?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back