Pomoč Pretvarjanje PWM z različnimi obratovalni ciklus za sinusni signal

T

tdawg001

Guest
Živjo, jaz sem poskušal spremeniti PWM signala v sinusni signal. Moj PWM Nosilna frekvenca je 15kHz in sem poskušal ustvariti 400 voltov, 50 Hz sinusna krivulja. Vem, da moram uporabiti nizkoprepustni filter, vendar nisem prepričan, kaj vrednosti R in C ali L in C za uporabo, cuttoff frekvenca itd sem novi na nizkih pass filtri in potrebujejo pomoč. Hvala v naprednih.

Uporabite ta formula za izračun vaše cut off frekvenco. F = 1/2pisquare LC root.

Classic filter design sklicuje na impedanco vhodne in izhodne dal na filter. Sumim, da ste izgradnjo neke vrste sintetičnih omrežja trofazni generator. Kakšen bo trenutni tok iz te 440V ponudbe?. Treba je pretok skozi vsako vrsto elementa, tako da mora biti načrtovana za ta tok. Tudi če kateri od elementov, so resonančne frekvence 50 Hz ali nX15KHz svoje trenutne more povečati preko njihove ocene. Tudi, če je breme odstrani povečano napetost zaradi resonance lahko spali ven. Mislim, da niz Induktor z XL = nekaj ohmov pri 50Hz, bi bilo dovolj, saj bi se njene XL 300-krat večja pri vas nosilno frekvenco s kondenzatorjem na zemlji, ki bo tok Iout/10 pri 50 HZ, upajmo, da bodo ne odmevati nikjer v bližini, 50 ali 15 kHz. Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back