Pomoč Potrebno> TMS320C6713 Real Time Application-

• Thread starter electronic_engineer
  • Start date
E

electronic_engineer

Guest
Hi,

Jaz sem novi v DSP, pravkar sem C6713 na vozilu in je želel za opravljanje nekaterih realnočasovne aplikacije.Rad bi uporaba sinusni signal kot prispevek k DSK in izvajanje FFT za prikaz frekvenčnim odzivom sinusni signal.

Poskušal sem, vendar nisem mogel najti kakršne koli primer, da se navadim postopka vzorčenja in pisanje kode za realnočasovne aplikacije.

I bodo cenili, če neki nedoločni zaimek prosim vodič mi.

BR
EE

Jaz sem, ki izhajajo Tutorial dela na FFT v C6713.Upam, da to vam bo pomagal ven.Vprašaj me, za vsako nadaljnjo pomoč.
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

testiranje test je napisal:

Jaz sem, ki izhajajo Tutorial dela na FFT v C6713.
Upam, da to vam bo pomagal ven.
Vprašaj me, za vsako nadaljnjo pomoč.

electronic_engineer napisal:testiranje test je napisal:

testiranje test je napisal:electronic_engineer napisal:testiranje test je napisal:

Da, obstajajo primeri, vključeni.Druga možnost je, da lahko dam kodo MATLAB za N-točke FFT izračun na podlagi Cooley & Tukey Algo.

testiranje test je napisal:

Da, obstajajo primeri, vključeni.
Druga možnost je, da lahko dam kodo MATLAB za N-točke FFT izračun na podlagi Cooley & Tukey Algo.

Lahko katera koli od prosim priskrbeti se mi vzorčenja kodo za C6713 DSK?Moram vzorec sinusni signal in se FFT za to.Prosim pomoč mi ...

Bilo bi lepo, če neki nedoločni določenimi kodo za Cooley & Tukey FFT algoritem v Matlabu ali spodbuda to mi naprej svoj email (yurchec (at) gmail.com)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back