Pomoč potrebno o uporabi Orcad

A

ayeong

Guest
Živjo,

Trenutno sem z uporabo Orcad Unison Suite in so nekatere težave pri ustvarjanju knjižnicah.

1.Ali obstaja način, da vstavite bar nad določeno ime pin?Na primer, običajno čip omogoči (CE) pin je aktiven nizka.Torej, obstaja način, da se bar nad CE namesto pisanja / CE?

2.Ali obstaja več efficicent način iskanja posebno številko dela v knjižnicah?Trenutno imam naložiti vsako posamezno knjižnico in iščejo za to.Nekako v težavno.

Nekako za miss PowerLogic katerim bi zgoraj omenjene stvari preprosto izvajati.

Hvala.

S spoštovanjem

C \ E \ bo dal bara nad CE.

V "delu kraja" začeti dialog "iskanje del" gumb.
Uporabite?in * nadomestne znake.
Določite lahko knjižnico pot.

Hvala Acid Trap.

Oka, imam še težave s Orcad Slikaj.

Na primer, imam 2 stanja shematski v moji design.Na 1. strani shematično, imam povezan zaponka za "off-page konektor", ki imajo ime "xxx".Na 2. list shematično, sem tudi zaponka povezana z "off-page connector", ki ima enako ime kot 1. stanja "xxx".

Torej, kako preveriti njihovo povezavo čez 2 strani?Poskušal sem izpostaviti lista 1 žico in desni klik z miško na "Izberi celotno net".Vendar, list 2 povezavo "xxx" ni poudarjena.Kaj narobe s tem?

Hvala

Živjo,

In datotek, kliknite na vaš design datoteki *. DSN
Kliknite na ikono Pribilježiti
Pod ukrep lable izberejo ADD INTERSHEET REFERENCES
Pritisnite OK, da le naslednje okno.
Sedaj odprite vaš List1 in sheet2
boste opazili, da je številka v bližini stran-off ime
ta številka je številka lista, da je ta priključek povezan.
Tako ste lahko prepričani, da se stran off-net priključen na drugih listih.

Adijo

Hvala za pomoč.

Drug problem Iskrsnuti vzdolž poti.Ok, Naj povem, da ima 10 uporov z referenčno oznako, ki se od R1 do R10.

Po odstranitvi pravijo R5, R6 in R7, bo nekaj un uporabiti referenčno oznako v R1 do R10.

Ali obstaja način, da kompaktne vse referenčno oznako upori poimenovanje od R1 - R7?

Vem, PowerLogic ne bi mogla storiti, da brez pomoči PowerPCB.Toda do sprememb na PCB in ECO nazaj na shematski je dolgočasno.

Hvala

S spoštovanjem

lahko anotate incremetly.

Prvi reset designatores vse to?v anotate meniju.
anotate design incremently - s tem boste ustvarili prirastek, da od R1 do R7.

druga možnost je nazaj anotating modela z DDS file z naslednjimi vrednostmi:

R8 R5
R9 R6
R10 R7

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back