Pomoč potrebnih programskih ext eeprom

S

Sophi

Guest
Hi-Jaz sem z uporabo PonyProg in JDM programer za programiranje eeprom 24LC128. PIC ima voznik. Datoteka, ki sem dal v eeprom je wav pretvori v hex datoteko s podatki, okoli 1000 vrstic številk. Ko sem naložiti datoteke v program buffer kaže v treh stolpcih, od leve proti desni, rjavi / rdeči, ki je naslov naprave, nekaj v sredini ne sanja, kaj ti (se zdi, da hex) številke in vse do desno je moja datoteke. Ali kdo ve, kaj ti sredi številke? Iz dokumentacije PonyProg se imenuje Flash Memory. Ampak to je EEPROM, ne utripa! Imam še precej nefunkcionalne programer in vidim isto stvar v pufru. Poleg tega so ti sredi številke zdi, da so le številke dejansko dobili v moje eeprom ... ker, ko sem prebral, da eeprom LCD, ki je tisto, kar vidim. Kako lahko dobim datoteke v pomnilniški čip? : Cry: Sophi

Srednja številke so Hex podatkov. ti so prikazani bajt (2-mestno) naenkrat. Na primer, 00 40 6E BD pomeni 4 bajte podatkov.

Zahvaljujoč-Kje pa je ta hex podatki, ki prihajajo iz? Njena ni moja datoteke. Ali je nekatere druge različice moje datoteke? Sophi

Jaz pristanišče uporabljajo PonyProg, vendar je večina programerjev so enake. Ko vidite buffer 3 stolpce, so ta naslov - Hex Data --- ASCII podatkov 000.000 00 00 04 06 .. ... AJ87ds HEX podatkov in ASCII podatki so dejansko enake podatke, ki so zastopane v 2 različnih formatih. Moral bi imeti možnost, da uredite vse od podatkov v stolpce 2 ali 3. Ko naložite datoteko, bi moralo pokazati v teh 2 stolpcev. Poskusite nakladanje vse besedilne datoteke v buffer in bi morala pokazati v stolpcu 3 kot berljivo besedilo. Ko Program 24LC128 je treba podatke dobil spali v čip. Včasih moraš izbrisati čip pred reporgramming. Glej, če imate programskih možnosti, ki pravilno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back