S
stalk3r21
Guest
Hej, fantje, jaz delam projekt o brezžičnih oglasni deski, in moje kode v zbirnem jeziku 1. Brezžični modul ZigBee, in to je iz pc na PIC, 2. Zaslon je matričnih in podatki bodo vzeti iz EEPROM, da se prikaže 3. Le en način komunikacije z USART od Zigbee do PIC6f628A 4. PIC bodo prejeli nove podatke, kadar so na voljo od ZigBee in shranimo v EEPROM 5. PC bo pošiljanje podatkov prek ZigBee oddajnika na sprejemnik. Torej, zdaj sem dobil Prikazovalna enota za delo in vse, kar je, in lahko prikaže 128 znakov. Vse, ki je predhodno naložen v EEPROM. Imam težave s strani komunikacije. Kako uporabljam USART prejemati niz podatkov in shranjevanje v EEPROM en bajt naenkrat? Plus ne želim storiti volitve metodo. Je priložen kode, da sem napisal. 1. New + nova tabela, datoteka je ki dela lep in rabim, da bi vgradili del USART vanjo 2. USART RC datoteka je tisti, ki sem jih napisal za serijsko komunikacijo z ZigBee. Kodo je treba kot delo: Prikaz iz podatkov iz EEPROM in ko se pridobijo novi podatki, bo trajalo, in shraniti v EEPROM in potem začeli prikazovati znova. Prosim pomoč. Hvala