Pomoč na tranmit predpisih moč FCC

S

sbhalerao

Guest
Hello vsem, sem trenutno vključenih v projekt, in sem načrtovanju RF na DC pretvornik in želim, da deluje pri 2,4 GHz. Ljudje so že RF na DC pretvornikov, ampak ti dela na frekvenco okoli 100 MHz .. Pred kratkim sem prišel čez del FCC 15 predpisov na moč posredovati v ISM pasu .. Sem prebral, da 30 dBm je meja ... Toda to je bil prenos podatkov .. Nameravam za prenos RF signala in pretvorbo, da je za DC za napajanje mobilnih naprav .... Bi lahko kdo od vas pojasnila na zgoraj problem ... Moj cilj je * ne * za prenos podatkov ... Zahvala vi vnaprej .. Shantanu.

Jaz se ne spomnim podrobnosti, vendar za posredovanje, da je veliko moči, morate hop okoli pogostost z najmanjšim številom hmelja (mislim, da je nekaj takega kot 20 diskretnih frekvenc hmelja minimum), in ste omejeni na to, koliko posreduje antene lahko uporabite. Ne verjamem, da obstaja zahteva, da dejansko poslala nobenih podatkov / modulacije.

hi ne vem, če sem ga razlagajo pravilno, vendar mislim, da FCC prevzema svoj 2.4GHz prevoznika, kot je "namerno radiator", kar pa pomeni, vse, kar ste želeli, da izžareva bi se omejuje na urejanje.

Hi, All predlagam storiti je, da izkoriščanje energije iz prenaša radiofrekvenčno energijo ... Torej, jaz ne mislim, da izpolnjuje pogoje pod "namerna uporaba" kot tak ... Ne želim, da pošlje kakršne koli podatke .... Še vedno bi se mi zelo pomagalo, če bi nekdo pojasni o stanju ... Zahvala vi ... Shantanu

Obstaja "Industrial, Scientific, Medicine in" del pravil. Ti lahko imajo višjo omejitev, če jo naprava izpolnjuje pogoje. Druga težava s katero se srečujemo, je varnost zakoni o gostoto moči mikrovalov pri ljudeh. Na splošno velja, če je to kratkoročno akademski tip eksperiment vlada ne bo motilo, kaj storiti v pasu ISM. To je, ko bo izdelek za javnost, ki ste jih, da dobim potrjeno. V mnogih državah lahko pasu ISM, ki jih uporabljajo šunke z 1 kW + RF moči na anteni z neomejeno dobiček.

Jaz sem 100% prepričan, to bi bili razvrščeni kot "namerno radiator". Trasmitter je celoten namen v življenju bi bil izžareva energijo za vas, da pretvoriti v dc. Ti bodo počne stvari, ki namerno povečanje sevanja, kot je dodal, pošlje anteno! To ni računalnik, na primer, ki izžareva kot consequency da to nekaj povsem drugega (digitalni computing).

Predpisi v ZDA, so za 30 dBm EIRP v pasu ISM. In za Evropo predpisi so še bolj restriktivno, EIRP je omejen na 20 dBm [size = 2] [color = # 999999] Added po 9 minutah: [/color] [/size] in če Tx se bo uporaba v točke do točke EIRP je lahko tako visoka, kot 4W

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back