pomoč ... moči vi izročiti mi najboljši projekt za elektroniko

I

ian018

Guest
w / c je koristno in ni tako zapleteno ..... nekaj novega! tnx

Pozdravljeni ian018,

Ni vse najboljše "najboljši projekt" na vseh področjih.To je odvisno, kaj je vaša prijava?in kakšno je vaše zahteve?Če na primer projekt glavna zahteva je, prihranke pri stroških oblikovanje, nato pa najcenejše komponente Vam bo obravnavala vaš projekt je boljši od drugih, navedite, na kaj je vaše področje in kaj nameravate design?

tnx ... bova zgraditi napravo, kot je naš zadnji projekt tega SEM ... tisti, ki je precej enostavno za gradnjo .. ampak im iščejo nekaj, kar ni zelo pogosta ... im težaven iskanje po spletu ... im 4. let študent inženirstva elektronike ... imamo možnost iskanja modela ali bo naša lastna konstrukcija ... Nimam dovolj časa za oblikovanje moje .. ehhh .. hehe

Hi Ian018,

Kakšne vrste elektronike enginnering ste zdaj?Power Electronics?Sporočilo?Industrijska elektronika?Kaj opraviti s senzorji?Misli o tem, kaj je tvoj najboljši interes za cela leta ste bili študira elektroniko.kaj komponento ste že kdaj pomislite, da bi projekt?You need to manjše vaše področje, ampak najprej, kaj je s tem povezanih del na elektroniki ste se kdaj učili?

tnx za povratne informacije ... Imam načrt za svoj projekt ... tnx ... mimogrede im v močnostni elektroniki

Projekt, ki bo ur za dokončanje???
Pomagajte mi tudi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back