pomoč-koliko moja PSRR za LDO mora biti v zahtevku?

L

lxcpku

Guest
Hi, vse
jaz sem oblikovanje LDO zdaj, in se uporablja v sim-kartico za mobilnega telefona.to je baterija za oskrbo LDO.Zanima me, koliko mi PSRR za LDO morajo biti v tej vlogi.
vsakogar, ki te izkušnje bi lahko pomagali mi?je zelo cenjena.thx veliko.

BTW: maxmum obremenitve toka 20mA, in trenutno uživanje v pripravljenosti, je 20uA od LDO.Torej, jaz bi lahko izboljšali svoj GBW preveč.GBW mojega LDO je približno 1M.
nekdo je rekel PSRR treba 60dB (at) 10k, isnot, da je preveč agresiven?in v okviru sedanje voljo.60dB (at) lahko 1k realiziran.potem bo v redu za moje applicaion?

živjo!

Mislim, da je veliko odvisno od vaše napajanje filter, če vaš napajalnik filter izkrcanja na 1 MHz, potem je vaše psrr za vašo oblikovanje LDO bi vsaj do 1MHz.

Povzetek je pod 1 MHZ, oskrbo z električno energijo hrup poskrbeli z LDO.

Nad 1 MHZ, oskrbo z električno energijo hrupa, ki ga skrbijo Napajanje filter.

Upanje to pomoč.

40dB je dober praktično vrednost na pasovno širino zanke LDO.

Moja pripomba je, da morate za razpravo z uporabo in fantje trženja v vašem podjetju.Poglejte tudi na drugih ICs konkurenta na trg, ker trženje fantje želijo specifikacije, ki je blizu, ali bolje, da konkurenta ICs.Pogovorite se z uporabo guys izvedeti, kaj za druge namene poleg sim-kartice aplikacij.

Končni cilj je oblikovanje IC, ki lahko prodajajo.Tako lahko z njimi razpravlja dokončana specifikacijami, če imate problem, ki opredeljujejo, ali izpolnjujejo specifikacije.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back