Pomoč: Kako analiziramo in prilagodite priloženi subcircuit?

S

smithchart

Guest
Živjo,

Sem naletel na vezje, ki se uporabljajo 3-port Atenuator (zdi od Panasonic) in ne vem, kako analiziramo in prilagajanje te vrste uporabe, za lastno uporabo.% Vhodni ________||______ proizvodnja
% | Kondenzator |
% | |
% ***************
% | (Zvezdice pomenijo 3-pristanišče Atenuator, del ŠT.: EXB24AT)
% @
% @ (Induktor, del No: 3-1847-CAT)
% @
% |
% | (Na terenu)

Ta subcircuit se uporablja za visoke hitrosti in pot signala vključiti v dveh sklopljenih kondenzatorji za izmenični tok.Izgleda, da služi kot visoko-filter (ali služi kot impedance ujemajo omrežja).Ampak nimajo podrobnosti o 2-1847-CAT in EXB24AT, zato ne morete storiti nadaljnje analize, tako da sem lahko prilagodite, da moje lastno uporabo.
Kdor ima izkušnje z uporabo dveh compoents ali je nekaj idej za analiziranje te subcircuit, lepo spusti me pošti ali reči nekaj besed tukaj.

Thanks in advance!

S spoštovanjem,
Last edited by smithchart na
01. november 2004 8:01, edited 2-krat v skupno

Prawie 2000 zgłoszeń dotyczących zamieszczania i rozpowszechniania nielegalnych treści w Internecie trafiło w I kwartale 2014 r. do zespołu Dyżurnet.pl, który jest jedynym w Polsce punktem kontaktowym przyjmującym zgłoszenia o nadużyciach w sieci.

Read more...

To izgleda kot Ekvilajzer vrsta vezja za oblikovanje frekvenčnega odziva.Ti se lahko bolje načrtovati eno od praske za svoje potrebe in uporabo standardnih RLC vrste delov.

Kaj je skupni proizvod (kot VCR ali kabelske televizije ojačevalnik) uporabe tega vezja?

Zdravo, flatulent:

Hvala za pripombe.
Je del signala na poti med laserske voznika in oddajnik.Vhodna stran je prikazano na sliki je signal iz laserja voznika in outputside je laser.Kot lahko vidimo, da je IC AC vezana na Tx uporabo C1.Običajno je za take vrste AC sklopljene output, en AC priključne kondenzator je dovolj za signalne poti med IC in AC, pa za to subcircuit ima T vključena v med Sklopni kondenzatorji.Res nimam pojma, kako ga analiziramo.Kaj bi se zgodilo v primerjavi s konvencionalnimi vezje, če ne uporabljam?
Lahko vam priporočamo nekaj materialov govoriš take vrste tehnike načrtovanja, tako da sem lahko izveste za oblikovanje lastne mreže za gostinstvo differnt signal stopenj, kot so 2.5Gbps/4Gbps/10Gbps?

S spoštovanjem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back