pomoč, iskanih za tusb3410

R

rajubvsn

Guest
živjo,
hočem pomagati v zvezi z novim tusb3410.i moram, da na usb design.Zato prosim pustiti mi znanje kako morem napisati vlogo firmware.and kako moči jaz travnato gričevje firmware s pc v IrDA mode.i me ne nameravate uporabljati eeprom.
prosim dajte mi vaš nasvet glede na mojo zahtevo.

s spoštovanjem
raju

Czasami każdy z nas potrzebuje kontaktu z naturą lub zwyczajnie wytchnienia i odpoczynku od codziennego zgiełku miasta. Z pomocą przychodzi nam więc sielankowa wieś. Co jednak, jeśli nie możemy pozwolić sobie na wyjazd? Pozostaje skorzystać z poczciwego peceta oraz kilku wciągających gier komputerowych.

Read more...

Lahko uporabite "Application nalagalnik" voznik iz TI, je zelo enostaven za uporabo, samo da vaše binarne datoteke v windows \ system32 \ drivers directory in plug vaš usb enote palca

Uporaba firmware lahko napisan v Keil.Uporabite headerfile iz tipkovnice na primer od TI.

Kaj misliš z IrDA, hočeš program tusb3410 z infrardečo komunikacijo pred priklopom v?To ni mogoče, saj ne bo firmware v tusb3410 sprejme svoj IrDA podatkov ...zveni čudno se mi.

/ Johan

TUSB3410 ni programirati v splošnem smislu, lahko prenesli programsko kodo na čip preko USB ali spomin IIC.Čip je na krovu, ROM, ki je programirana s firmware download kodo TI, TI fantje zagotavlja izvorno kodo za ta bootloader.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back