Pomagajte mi s svoj PC

M

marsvoltaire

Guest
Imam naloga s svoj PC.Everytime začnem svoj računalnik vedno izklopi med polnjenjem svoj OS (Windows XP).Ko sem videl okno XP logo nakladanje na mojem zaslonu za bolj ali manj 5 sekund, je samo izklopi in ni prikaz na monitorju.Kaj bi lahko vzrok za to?Bom namesto morebitne strojne .... Pls pomoč mi .... hvala

Živjo

Pravkar sem prišel iz naše problem sam, predlagam da si preberete ta KM http://support.microsoft.com/kb/314058

srečno

Sal

Če se ta težava pojavi šele pred kratkim, tako da razlogi so lahko:
- Katerikoli virus.
- Kakršnega koli navzkrižja na novo nameščene strojne ali programske opreme.
- Windows je bil delno poškodovan po določenem času uporabe.

Tako lahko:
- Boot in skeniranje virusov, iz katerega koli diskete ali CD-ROM.
- Odstranite vse nameščene na novo strojno ali programsko opremo.
- Popravila, ali bolje ponovno namestiti operacijski sistem Windows.

Predlagam ti ponovno namestiti operacijski sistem Windows, če ste uporabili, da za 6 mesecev ali več, je to najboljša rešitev, v vsakem primeru.In poskusite uporabiti Norton Ghost, ali kateri koli korist za izdelavo slike za hitro vožnjo backup naslednjič.

nguyennam

Ne zvok všeč na trdem disku neuspeh, ker drugače se bo samo obesil na zaslon ob zagonu.
Glavni vzrok je, da sem sum, pregrevanje CPU je po zagonu operacijskega sistema Windows in samodejno zapiranje.
Ali lahko zopet začeti takoj po tem, ko izklopi?

Drugi vzroki morda vaš drugo strojno opremo, je risba preveč moči.
Ste namestite kaj novega v zadnjem času?

Mimogrede, kakšne so vaše računalnika očala (vrsta in hitrost procesorja, motherboard, itd ..)

Pred sum računalniku sama, le preverite, če ste vzeli oskrbe z električno omrežje razteznih.Če je tako, check it.Če ste hav sprejeti ponudbo naravnost iz vtičnico, preverite svojo zemljo in nevtralne linije.Če je iz dela UPS, potem pa ok ...problem je lahko posledica PC h / w.

@ Invent:

Tukaj je specs:
P4 1.8GHz
ECS mobo
64MB Inno 3D Grafična kartica
256MB DDR PC2700

Jaz sem sum problem Video kartice ... Ali je mogoče?
Tudi jaz sem poskušal teči okno v varnem načinu, vendar isto zgodilo, vse kar vidim je temen zaslon.Hvala

Podoben 4 leto star PC ..
Več stvari lahko gre narobe.

Samo za potrditev, ali sistem za ustavitev v celoti, ali je še vedno na, vendar je prazen zaslon?
Če sistem deluje in je zagotovo dobili prazen zaslon, potem je definitivno grafično kartico in problem opomin.

Ali so vsi ventilatorji delajo?CPU, napajanje, northbridge (če obstaja), video kartico, itd.)

Happy odpravljanje težav.

Je na moč, vendar ni prikaz na monitorju ... tudi ventilator CPU deluje pravilno isto s kartico televizija.Ampak, jaz ne vidim svetlobo (LED ne ON) na moji matični plošči.Ali to kaj opraviti z matično ploščo?Hvala za vaš odgovor ..

Nastala je težava z vašim OS.Znova in bo v redu.lahko naredite tudi eno stvar, da DOS zagonsko disketo in zaženite jo, če je vse ok nato znova namestiti OS.

Uporabite lahko tudi "fdisk" v DOS zagonsko disketo, da vidim, če je bil prekat izbrisati ali ne.

To je morda kačji strup.You shoud vnesete v varen način s pritiskom na tipko F8 med vašim skočiti in izberite možnost Varni način.Afterthat ustanovljen Protivirusna programska oprema in skeniranje vašega računalnika takoj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back