Pomagajte mi na bit ADC model 10 v Mariboru

T

timbu007

Guest
Dragi vsi,
Jaz sem poskušal izvesti 10 bit model ADC v Mariboru.
Ko je vhodna napetost na 5V (sine) valov je iz rezultatov, pridobljenih na področje vse 1's (1111111111). Ko vložek je spremenila nekatere druge vrednosti, kot 3V proizvodnje bitov so nekaj drugega kot je bilo pričakovano.
Kot je po izračunih:
Step size = 5V/1023 = 0,00489.
če za 5 binarne mora biti 1111111111 (1023)
Za 3 binarni 1001100101 (613)
Binarni izhod za 3 Jaz sem ga kot pridobivanje 1100110011, ki je enak za decimalno protivrednosti 819.
Jaz tudi dc za 3 sem dobil enake moči, kot zgoraj
Prosim, popravite me, kaj je narobe v metodi
Res potrebujejo vašo pomoč.
Hvala vnaprej.

JoannesPaulus napisal:

Vaš izračuni so pravilni, vaš Simulink model ni.

JoannesPaulus napisal:

Vaš izračuni so pravilni, vaš Simulink model ni.

Menim, da vaš dobiček 2 blok je treba po dodajanju, tik pred izhod.

JoannesPaulus napisal:

Menim, da vaš dobiček 2 blok je treba po dodajanju, tik pred izhod.

Res ne razumem kaj je tvoj correction_error blok ne, ker jaz ne vem, kaj so vhodi in kako je porabljen, ampak dobiček blok je vsekakor treba biti po seštevalnik (v vseh stopnjah cevovoda).

Poleg tega so si predstavlja plinovod zamudo pri vašem končnem seštevalnik?

JoannesPaulus napisal:

Res ne razumem, kaj vaš correction_error blok ne, ker ne vem, kakšni so vložki in kako je porabljen, ampak dobiček blok je vsekakor treba biti po seštevalnik (v vseh stopnjah cevovoda).Poleg tega so si predstavlja plinovod zamudo pri vašem končnem seštevalnik?

Kot sem sum, niste predstavlja plinovod zamude pravilno.You need to uskladiti vzorce vsake faze, to je prvi stopnji je treba odložiti 9 ure ciklov, drugi fazi je treba odložiti 8 urni cikli, ..., Deveti fazi gre v seštevalnika.
V vašem primeru dodajate kvantizacija različnih korakov.

JoannesPaulus napisal:

Kot sem sum, niste predstavlja plinovod zamude pravilno.
You need to uskladiti vzorce vsake faze, to je prvi stopnji je treba odložiti 9 ure ciklov, drugi fazi je treba odložiti 8 urni cikli, ...
, Deveti fazi gre v seštevalnika.

V vašem primeru dodajate kvantizacija različnih korakov.

timbu007 napisal:

Hočeš reči, povedati, da skupaj z zagotavljanjem zamudo bloki za bits ADC, jaz tudi potrebo po zagotovitvi zamude proizvodnje, tj DAC v skupen ostanek napetosti 1. faze (po vsoti blok), ki deluje kot Vhodna napetost 2. stopnji je treba zagotoviti tudi z uro zamude glede na 9,8,7 upto 1 odlašanja ciklov ... kajne? Prosim, popravite me, če sem razumel narobe.

JoannesPaulus napisal:timbu007 napisal:

Hočeš reči, povedati, da skupaj z zagotavljanjem zamudo bloki za bits ADC, jaz tudi potrebo po zagotovitvi zamude proizvodnje, tj DAC v skupen ostanek napetosti 1. faze (po vsoti blok), ki deluje kot Vhodna napetost 2. stopnji je treba zagotoviti tudi z uro zamude glede na 9,8,7 upto 1 odlašanja ciklov ... kajne? Prosim, popravite me, če sem razumel narobe.

timbu007 napisal:

Ali je blok XOR zahteva ali neposredno D1 in D0 iz primerjav se lahko jemlje?

Po porabi nekaj časa na vašem design, sem ugotovil, da je na podlagi tega enega (če jih kdo na tem forumu nekaj časa nazaj).Prosimo, preverite vaš design proti njej.
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

JoannesPaulus napisal:

Po porabi nekaj časa na vašem design, sem ugotovil, da je na podlagi tega enega (če jih kdo na tem forumu nekaj časa nazaj).
Prosimo, preverite vaš design proti njej.

Pozdravljeni fantje!

Ali kdo ve, kako ustvariti blok v Simulink pretvoriti v binarno kodo od vrednosti, tj 12V 4-bits, 12V 9-bits.
Hvala
KyleDoda 3 minute:Imam zgraditi sys model za digitalni sedanji nadzorni z bits in max napetost.za imam vedeti proizvodnje v binarno kodo za moj DPWM.
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back