Pomagajte mi izbrati upor vrednosti za pridobivanje izhod natančnost amp manj kot 4,096 V

M

maya789

Guest
Za oblikovanje višinomer, sem hranjenje izhodni senzor tlaka na natančnost ojačevalnik. Natančnost amp op je vhod 12-bitni ADC s serijsko Vref = 4,096 volt.Hence želim dodati primeren uporov natančnosti, amp, kot da je njen Indeks je manj kot 4,096 volt. Če Vout = Vin * R4 / (R3 + R4) * (1 + R5/Rp) - 4,096 * R2 / (R2 + R1) * R5/Rp, kako izbrati upor vrednosti?

Za oblikovanje višinomer, sem hranjenje izhodni senzor tlaka na natančnost ojačevalnik. Natančnost amp op je vhod 12-bitni ADC s serijsko Vref = 4,096 volt.Hence želim dodati primeren uporov natančnosti, amp, kot da je njen Indeks je manj kot 4,096 volt. Če Vout = Vin * R4 / (R3 + R4) * (1 + R5/Rp) -? 4,096 * R2 / (R2 + R1) * R5/Rp, kako izbrati upor vrednosti
Odgovor vaše vprašanje je preprost (vendar nisem prepričan, če lahko izpolnjujejo vas): Izberite R1, kot želite - in izračunati vse druge upore v zvezi z R1 tako, da ustrezajo vašim potrebam. (Oprostite, toda to je edini odgovor, ki ga lahko damo na vaše vprašanje). Splošna pripomba: To ni vedno lahko, da bi natančen odgovor, vendar se včasih zdi, da je še težje, da zahteva natančno vprašanje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back