pomagajo na PN zaporedje zahtevanih

4

47amadb

Guest
hello:
lahko nekatera telesa mi pomaga pri razumevanju Pseudo Random hrupa zaporedje "PN seq.dejansko že uporabljajo v moj projekt za simulacijo WCDMA primopredajna izvajanje modela v Matlab.

Navedite wat u želijo vedeti Abt pn-seq in de izvajanje de PRJ (vključno PRJ naslov)

tudi jaz dont razumeti to, ali za uporabo 4bits, 5,10,14,16 ali ....bitov.za izračun in imate kodo PN zaporedje ..
druga stvar i dont veš kako je, da je pn zaporedje del

Prvič veš Abt PN-seq in njene uporabe s sklicevanjem nekaterih digitalnih komunikacijskih knjigi (na primer: Simon Haykin,) ..potem u lahko b --- v položaju, da bi razumeli, da je treba za nobenega.bitov

V idealnem primeru naključnega zaporedja morajo imeti neskončno dolgi.Ampak Pseudo-Random (PN) zaporedja so končno dolžino zaporedja s semi-randomness v elementi zaporedij.Nekateri primeri so M (ali maksimalno dolžino)-zaporedje, zlato zaporedje.Kažejo dobro, vendar ne idealen korelacijske lastnosti,
kot so avto-korelacijski za netrgovske premike nič in navzkrižno korelacijo so izbrane, da se minimalno.

Eden od načinov za ustvarjanje PN zaporedij je uporaba polinomi.Za primer, ti lahko spoznala, da je linearni premik registra in XOR seštevalnike.

Številne komunikacijske teorije knjige dajejo dobre razlage,
vas prosimo,
da se na njih sklicuje, za dodatne podrobnosti.

Pseudo Noise Sequences
The Pseudo Noise Sequence je nič pomeni Dodani bijeli Gaussov šumu (AWGN) ima enako moč spektralne gostote GWGN (f) za vse frekvence, in ne pravokotno zaporedje, ki je sestavljen iz kašnjenjem in periodični signal, da deluje kot hrup podobno (vendar Predodređen ) prevoznik uporablja za pasovno širino širjenja signala energije.
Izbira dober koda je pomembna, ker se vrsta in trajanje kodeks določa meje na zmogljivost sistema.
V Samoovisnost za PN koda je lastnosti, podobne tistim iz belega šuma.
To se običajno ustvari z uporabo krme nazaj premik registra.
Premik v register je sestavljena z m-število flip-flops (D-tip multivibrator za brisanje), povezane v kaskade za seboj skupne ure in povratna informacija se doseže z uporabo logičnih vezje priključen na nekaterih trakovi iz registra k obliki multi zanka feed back vezja.
Z vsako uro impulzov stanje vsakega multivibrator za brisanje je prestavljen na naslednji multivibrator za brisanje.
Nato je proizvodnja logika vezja krmijo nazaj na vnos prvi multivibrator za brisanje.V PN zaporedja, ustvarjen s krmo premik nazaj Registrirajte se določi z: --
1 Številka postopka na prehod registru (število, flip flops)2-vhodnih Začetno stanje premik v register3-Število pip v povratnimi povezavami

Zdravo vsem,
Jaz sem delo v Matlab Simulink
I am simulacijom Direct Sequence Rapršeni sprectrum
vključuje širjenje, de-širjenje, sledenje in acquistion.
i am ugotavljanje težav v acquistion.
VCO ni sposoben za vožnjo v PN sekvencija.
Ali lahko eno prosim pomagajte mi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back