Pomagaj mi s svoj PC

M

marsvoltaire

Guest
Imam problem z mojim PC.Vse jaz začeti svoj PC je vedno izklopi med polnjenjem svoj OS (Windows XP).Ko sem videl windows XP logo nalaganja na svoj zaslon za bolj ali manj 5 sekund, to šele zapreti in ni prikaz na monitorju.Kaj bi lahko vzrok za to?Bom da nadomestijo kakršne koli strojno opremo .... Help me Pls .... hvala

To je verjetno pregrevanje.preverite CPU fan prvi.
Morda bi bilo pregrevanje v drugih komponent.Preverite svoje Heatsink itd ..

Poskusite ponovno začeti uporabljati ASR disk ..in glej, kako gre ..

Citat:

Windows XP

Tu je reševalni disk, se imenuje ASR (Automated System Recovery) disk.
Ta disk se lahko ustvari samo, ko ste vzeli nazaj gor od vaš sistem pila.
Zaradi istih, iti k začetek> Programs> Accessories> sistem rokodelsko orodje> Backup.
V meniju Tools izberite ASR čarovnika in se nazaj gor spisov.
Ustvarite lahko disk za zagon sistema MS-DOS načinu z desnim klikom na ikono nemaren kolut, izberete format možnost in preverjanje Ustvarjanje diska za zagon v MS_DOS edina možnost.Med uporabo reševalne diske, ne pozabite, da če je vaš sistem zruši, boste morali imeti CD namestitev operacijskega sistema Windows za popolno okrevanje vašega OS.

marsvoltaire napisal:

Imam problem z mojim PC.
Vse jaz začeti svoj PC je vedno izklopi med polnjenjem svoj OS (Windows XP).
Ko sem videl windows XP logo nalaganja na svoj zaslon za bolj ali manj 5 sekund, to šele zapreti in ni prikaz na monitorju.
Kaj bi lahko vzrok za to?
Bom da nadomestijo kakršne koli strojno opremo .... Help me Pls .... hvala

marsvoltaire napisal:

Imam problem z mojim PC.
Vse jaz začeti svoj PC je vedno izklopi med polnjenjem svoj OS (Windows XP).
Ko sem videl windows XP logo nalaganja na svoj zaslon za bolj ali manj 5 sekund, to šele zapreti in ni prikaz na monitorju.
Kaj bi lahko vzrok za to?
Bom da nadomestijo kakršne koli strojno opremo .... Help me Pls .... hvala

Najprej najhitrejših in simplast Vay je, da preverite vaše zdravstveno stanje oc v vašem bios (med škorenj držite tipko F8 ali del na nekaterih sistemih) bios shuld odprl pc stsatus meniju zdravje.Če je vaš PC je oveheating boste mogli videti!
Potem sem sugest greš in se kive kinux oc CD kot Knoppix, ali ubuntu.

/ shutdown it.

Škorenj vaš pc od tega živijo os, če je vaša strojna oprema je v redu, potem vaš linux bo trajalo nekaj časa biffore YOU!
/ je shutdown.Samo v tem primeru sledi, da windos prekat je vaš corupt ter vi potreba v zopet postaviti okno;]

Vaš sistem ima nekaj pomembnih OS datotek, ki so črtani ali so bile poškodovane .. te datoteke se nerealne s sistemom, kadar se izkaže za .. po nakladanju ntoskrnl.exe, ki se nahaja v system32 mapo, jo izklopi,, tudi jaz ugotovila, da mora biti vaš PC zopet z Windows XP ali če je mogoče, mogoče popraviti z uporabo operacijskega sistema Windows XP disk ..

Hi,
1-prvi Preverite fan predelovalca in njegova hitrost, če je to v redu, potem,
2-Poskusi, da se prijavite na os v varen način (pritisnite F8 med zagonom in preverite najnovejše dodati ali odstraniti programe na vašem sistemu (Nekateri programi lahko povzroči težave, kadar so nameščeni ali kadar obstajajo elementi, niso pravilno odstranjeni), če obstaja so bile težave, poskusite popraviti
Poskuša tudi preverjanje prisotnosti spyware,
Prav tako je lahko virus
3 - poskusite popravilo obstoječih oken, ki jih os diska
4-končno je lahko apower dobavo ali ram problem (redko se pojavi)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back