Pomagaj mi s kompresijo govora z CELP kodo v Matlab

M

murad

Guest
hi im nov tukaj pa jaz samo želim pozdraviti, da u vse. im delajo na kompresija govora z CELP zakonika (Code vzbujanjem linearno napovedno kodiranje). z MATLAB, tako da plz če sploh ve o tej temi bom hvaležen

Živjo Murad, boste vedeli, da je v funkciji matlab6 lpc uvesti? Uporablja klasične Levinson-Durbin rekurzija, da bi ocenili napoved koeficientov. Lahko preverite funkcijo sebi, kako to deluje ... Ta algoritem je opisan v številnih knjigah. Če potrebujete knjigo, mi povej! S spoštovanjem Dora

Dragi prijatelj, to je moj govor zbornik: D, 800 bitov / s, off seveda ni dobre kvalitete, a uresničljiv. To je v glavnem prirejena različica kodeka LPC10E, ki sem jo prenesli iz nekje v internetu, vendar se ne spomnim, kje. takrat sem se spremenila nekatere dele, in jaz pretvori 2400bps kodek preveč 800bps kodek. so lahko koristni. teči lpc10e, vas bo vodil skozi preostanek. hvala.

Dragi prijatelji bistvu mora izpolnjevati nekatere standarde kodeki. Potrebuješ kodek? Ah, da minize prostor / prometa mogoče. No, za promet avdio / video / etc morate res uporabiti RTP: protokol o prometu v realnem času aplikacije Vsi začela dolgo nazaj, tako da bolje začeli leta 1996 z branjem [url = http://www.faqs.org/rfcs / rfc1889.html] RFC 1889 [/url] Nove informacije o [url = http://www.faqs.org/rfcs/rfc3550.html] RFC 3550 [/url] in [url = http://www.faqs .org/rfcs/rfc3551.html] RFC 3551 [/url] Zdaj pa kodekov, je bolje, da v skladu s konvencijo sicer AMR vaš program ne bo vredno truda. Razumem, da je glavno vprašanje, VoIP / prtljago, tako da lahko AMR kompresijski načini lahko najdemo v [url = http://www.faqs.org/rfcs/rfc3267.html] RFC 3267 [/url]. Zdaj, vse izvorne kode, ki jih potrebujete za kodiranje / dekodiranje najdete na [url =] http://www.3gpp.org 3gpp stran [/url]. Lep pozdrav PadsPCB

Hi Kunal kraju ftp mesto 3GPP tam u boste našli GSM AMR nb izvorno kodo za brezplačno, ki temelji na CELP in najnovejše 1 in tudi pomagajo u učenje veliko .............

hvala ampak kaj abt standardi? vsi kodeki morajo slediti standardom neuporabno

lahko nekdo izročiti mi vezje za kodek govorne .. vezje Koder in dekoder vezje .. plzz pomoč rabim everbody je hvala

Hi miami Hacky, v zvezi z vašo 800bps LPC Koder, kar je načelo ali teorija, ki jo uporabljajo za zmanjševanje bitno hitrost od 2400bps do 800bps? Si ga spremenite temelji na nobeni literaturi?

seno bobn, ko je kompresijski program odločil .... potem standarization proces poteka .... sa i kodiran nekaj zvok z zelo dobrim kompresija obroku, potem pa ... uporabiti moramo dati plast abstrakcije .. . da bo plast nadzor kodek in je to v skladu z različnimi komunikacijski medij. na primer, če u želite MP3 kodek za streamming .. bo thenn u so, da jo lahko uporabljate z RTP dimnika, zdaj u morali nastaviti ur kodek za izpolnjevanje omejitev, ki so potrebna v RTP. Enako se bo uporabljala za druge reči aplikaciji playbck sistemi, satelitsko radiodifuzno oddajanje, itd Glede chandresh

jaz sem nov tukaj in zdaj delajo na istem projektu za stiskanje LSP. Problem zdaj je, kar compressionway naj uporabljam.

Veliko kompresija primerna za vse vrste ... avdio, video .. ali kaj ..... pls določi

[Quote = ajay9331] hi .. [/quote] hmm ..... mislim, da to ni mesto za objavo tega zakonika ... lahko samo post ur kodo, in ne s prilogo ..... njegova beter na ta način ...
Code:
 1.Constructor Težava z naslovom ničelne lahko dostop do izpisa podatkov, tako v določenem programu, da ne bo crash. razred Test {int, javni: void izpis () {cout

živjo to je pranjal Agarwal. im trenutno delajo na kompresijo govora s polinomsko aproksimacija, vendar ni mogel najti nobenega relavent gradivo je redarding, če kateri koli organ vedeti, prosim pomagajte

hi satelit, povezava, ki jo ti ne odstrani. prosim poskrbi neko drugo linijo

Zdravo prijatelji, jaz sem delal disertacijo na kompresijo govora z ADPCM. Sem potrebujejo pomoč. Če ima kdo te vrste koda (Matlab zakonik) prosim, pomagaj mi. Sender Jalal

rabim težave pri prepoznavanju govora .. kako usposobiti na nevronske mreže ... in kako se ujemajo .. prosim vsakogar

Pozdravljeni vsi, sem delal moj projekt o uporabi VoIP ... tako da najprej rabim za oblikovanje avdio kodek ... jaz res donno nething abt to ... juz poskuša prebrati in razumeti .... imam polno Matlab kodo za kodekom G.729A, ki uporablja algoritem ACELP .. je dobil hudiča veliko "m-files" .... jaz vekanje razumeti ničesar .. zdaj hočem vedeti pretok njej ... in kako klubskih vseh teh datotek .... mi lahko kdo pomaga pri razumevanju ACELP algoritem, korak za korakom ... pomoč potrebna zelo nujno .... pleaseeeeeee hvala .....

Hi Mami_hacky .... oznaka, ki je za "lpc10e" ... sem šel skozi to .... ampak, ko sem teči lpc10e.m .. sem že napake, kot to .... ?? Napaka uporabo ==> kodiranje Preveč argumentov izhod. Napaka v ==> TRANS pri 76 [ipitv, efektivna, IRC] = kodiranje (glas, smola, efektivna, rc) Napaka v ==> LPCEXEC na 119 [glas, smola, efektivna, rc] = trans (glas, smole , rms, rc)? Napaka v ==> INIT na 606 lpcexec Napaka v ==> LPC10E na 76 pr ne rabim ničesar spremeniti v kodi .... ali je to isto .... njegov zelo nujno ... bo čakala odgovor ur .... hvala u.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back