Polja okoli simbolov PADS oblikovalec

S

seyyah

Guest
Včasih sem lahko svoje simbole v blazinice oblikovalec.Toda, ko sem rabil v shematično i videl vijolično debel okvir okrog nekaterih simbolov, ko sem odprl shematično.Ne zdi se, ko sem jo dodate shematično.Zdi se, da je to opozorilo.Kaj je to, veš?

Poniżej można zobaczyć ciekawy wykres, przedstawiający udział poszczególnych rodzajów aplikacji / materiałów odnośnie ich popularności z całej puli oprogramowania dostępnego na App Store. Na pierwszym oraz drugim miejscu mamy książki (z czego wynika, że ludzie naprawdę czytają książki na ekranach … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/573961,W-App-Store-na-liczniku-stukno-300-000.-300-000-aplikacji-dostpnych-dla-iOS.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

To polje navaja, da je vijolična simbol na shematično drugačen od simbol na trdem disku ali strežniku.Ta temelji na dan datoteke, tako da se znebite tega morate z desnim klikom na shematično strani, izberite Component Update (full page) in Uporabi vse posodobitve simbol.Če niste prepričani, kaj spremenilo, nato pa izberite Preveri Symbol posodobitev in posodobitev jih eno za drugo.Na ta način, če bi se kaj drastično spremenilo in simbol je neuporaben, boste videli takoj.

Ok sem dobil to.It's poudari kaže spremembo v simbol.Lahko tudi jasno poudari samo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back