poli na upor v zasnovi?

I

iamxo

Guest
kaj je vlogo poli na upor v zasnovi?
poli je povezan s tlemi, upor difuzije je p res.

Ali je to neke vrste ščit?Dodano po 55 sekundah:Mi uporabljati nekatere kovine ponuditi zaščita za upori

Mogoče samo za zaščito R. Ali za blok hrupa.
Last edited by jecyhale na 21. april 2008 6:53, edited 1 v času celotnega

hej fantje, da je nov mi pls razpravljati več Abt to ...

Samo z POLY na RESISTOR ne morete reči, kaj je to ...

Kot vzorec, le glejte delovnih mest.Bilo je razlagati tako, da: MOS, Shielding, Pmosfet-upori, upori zaščito, ščepec-upor ...

To je samo zato, ker definicija ni jasno ...POLY nad katero vrsto upor?To bi bilo ključno vprašanje, in izhodišče za veljaven odgovor.

Lahko se poli se uporablja za self-align, bi lahko vrednost upor natančnejše

Ne sme se poli na upor ... Če poli plast je med upori .... to pomeni, da smo .... imate velik upor array (od nwell upori), ki nima poli ... .. to voilates poli gostote na tem območju aprtcular ...
Torej ... smo uporabili, naj poli med upori za čiščenje poli gostote napak ... in smo lahko pustite, da se poli kot plavajoče ali mi lahko povežete da GND.

Popravite me, če je ni pravilna

Great odgovore!Vidim pa ljudje poskušajo ustvariti duševne slike, in ob predpostavki, tvar.

Želel predlagam - če bi lahko prosim post sliko skupaj, ljudje ne bodo odpadki ponazoritev časa, in večja verjetnost, da boste dobili dokončnega odgovora.

Hvala.

ugibati 1) Ali je siprot [silicide zaščita], ne poli kaj u see

Verjetno 2) delaš kondenzator ali upor

Samo hecam se .. plzz post pic dobiti odgovor od plošče

Če ste se nanašajo na upor sama, potem je poli uporovne material.če je med upor potem je, kot se uporabljajo kot zaščito pred spremembo roba.včasih za zaščito pred parasitics.

Uporovnem divider ki se uporabljajo za ustvarjanje stabilne referance in zato se sheided od zgoraj z poli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back