Pole Zero Kopijo

M

meghna

Guest
Hi,
Jaz sem načrtovanju vezja CMFB za zložiti ojačevalnik cascode v Spectro.Ko sem naredil test stabilnosti CMFB, dobim eno ribiško palico nič Kopijo na nekaterih Međučvor.(Da se nič levo polovico plošče nič) Moj občutek je, da diode, povezane tranzistor v krog CMFB je giving Kopijo.Ampak nisem mogla razumeti natančno.Moči nekateri prosim pomoč!

Hvala
Meghna

Mislim, da ste pravilno.Ribiško palico nič Kopijo lahko zaradi diode, povezane MOSFET v zanko.V primeru, da to Kopijo veliko beyong zanke GBW, ni razloga za skrb.Ampak, če je to Kopijo je v razponu GBW ali zelo blizu, lahko to vpliva na reševanje čas zanke.Prepričajte se, da parazitski kondenzator, povezane z diode, povezane MOSFET je čim manj.

Upam, da bom lahko z nekaj pomoči.

Hvala za odgovor!
Pravzaprav sem ne vem, kako diode, povezane tranzistor daje ribiško palico nič Kopijo.Ali lahko razložite, kako to Kopijo prihaja.

Žal mi je, jaz strjena lava razložiti pravilno v prejšnjem delovnem mestu.Kopijo dejansko ne zaradi doide povezana MOSFET samo.Dejstvo je, da je zaradi trenutnih ogledalo kot celote.

Če si želite ogledati, kako nič Kopijo je ustvarjen pole, poskusite narediti majhno analizo signala enostavno fazi razlika s sedanjih obremenitev ogledalo in same proizvodnje.V analizi rezultatov za pravilno, prosimo, razmislite kapacitivnosti na vrata diode, povezane MOSFET [del tekočega] ogledala.

Lahko pričakujemo, da bi našli pol in nič na popolnoma isti lokaciji.Poskrbite, da boste dont jih prekliče v času izračune.

V realnem svetu vezje, čeprav, ne bi ravno prekrivajo in bi povzročila časom umirjanja težave.

hvala!
Jaz bom po trhe simulacijo in poskusite razumeti ..!

Hi,

če kdaj obstajata dve poti od vložka k izhod nič zgodilo.Posameznik se lahko opazujejo, da se pri dvojno vijačnico, da sam preračun opravi z uporabo sedanjega ogledala obstajata dve poti do preusmerilo izhodni tok.Torej nič zgodilo.Tudi pole se pojavi na diode, povezane vozlišče, iz očitnih razlogov.To se lahko dokaže, da je nad ničlo frekvenca je dvakrat pole frekvenco.In to se imenuje z ribiško palico nič Kopijo.

Nadaljnje branje:
Razavi, poglavje 6, Pg: 176
Razavi, poglavje 6, Pg :191-192
Razavi rešitve, prob.6,15

Glede

Več o ribiško palico nič Kopijo:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=177202&highlight=pole doublet

thanz za link ..
Da, ko bo dve poti za signal, da izhajajo iz prispevek k proizvodnje pa bo prišlo zagotovo nič bo treba ustvariti.
in to nič in pole, ki prihajajo zaradi diode, povezane obremenitve, ki Kopijo in bodo razgradi ur časom umirjanja kljub temu, da imajo dobre faze kapital.
Manish "

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back