Polarizirana kondenzatorji za max-232

B

bomba

Guest
Jaz sem z uporabo max 232 od maksimo, da je treba 10UF polariziranih kondenzatorjev, je vsaka težava za uporabo tantalio kondenzatorjev? ali moram uporabiti elektrolitsko kondenzatorjev. Hvala in lep pozdrav

Ni vam treba 10UF .. kot se spomnim 1UF je več kot dovolj. ampak da morajo biti te polarizirana! ..

imate razlog eltonjhon približno 1 UF, ampak moje vprašanje je lahko uporabljam tantalio kondenzator? ali moram uporabljati elcotrolitic kondenzator? ali je isti Hvala eltonjhon

Ja .. si lahko tantal ali tantalium cap i uporabljajo le teh. in je velika proge plošč nikoli ni imel težav, mislim, da večina ljudi uporablja tatalium kape s temi čipi. ker so majhne.

MAX232 priporoča, 10UF. To je MAX232A ki omogoča 1UF. Kakorkoli že, z uporabo tantal ali elektrolitsko kape ni pomembno.

Št moj prijatelj pogled na maksime lista za vse voznike 232 Nominalna cap morajo biti 1.0uF vendar pa lahko uporabite tudi 0.1UF 10UF je preveč .. da bo delo seveda, je stvar ceni tukaj! Lahko uporabite 1000uF vendar malo supplys moč bo le izhod 25mA največ. Torej je vprašanje, če uporabljate tiste, oskrbo z električno energijo za pogon nekaj. Imam uporabljajo negativno vir za pogon LCD. In celo 1UF je ok! Večina ljudi samo uporabo čip za RS232 posel .. ampak morate tudi vedeti, da obstajata dve napajalnikov, ki lahko pri gašenju 25mA. katera je ni slabo .. če želite videti Obrazec prenesete tukaj: http://www.iitk.ac.in/eclub/DataSheets/max232.pdf Obstaja že čip MAX220 Thar zahteva večje kape 4.5uF Mislim, tha je zato, ker preklapljanje frekvenca je drugačna. (spodnja)

Sem preverila Maxim datsheet in na sliki 5 kažejo, da uporaba 1UF za MAX232 in 0.1UF za max232a. Hvala

Ups. Žal mi je, moja slaba. Moj memeory treba mi ni. Hvala za popravek moja napaka.

Sem se dejansko uporablja 1UF niso polariziranih keramične kapice mount površine brez izdaje na čipu TI MAX232. To je poceni, in sem potreboval majhne dele površine prostorskimi zahtevami mount. asd

Všeč mi je MAX233, ampak zelo drago. Uporabljam 0.1UF keramika za MAX232A (SMD) in 10UF electrolite ali tantal za MAX232. Chokedee ... โชค ดี ครับ

Oba Tan cap in E-cap je v redu sem poskušal uporabiti 1UF tan pokrov in delo z računalniško com normalno. BR Keith

Lahko uporabite DS275 je manj kot kondenzator in zelo enostavno

V moji državi DS275 drago preveč. Včasih uporabljam 74HC04 s PIC na Baudrate 11920. Goodluck. Chokedee.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back