Pokaži mi, kako lahko Zavedam AMBA?

Z

zwj_seu

Guest
Hi .. vsi! Kdo mi lahko pomaga uresničiti AMBA, ali daj mi nekaj nasvetov? zwj_seu

Moj experence: Naše podjetje je kupilo nekaj IP inlucde AMBA vmesnik, potem kodiranje AHB razsodnika in dekoder s samim seboj. Ko naletimo na nekaj težav, bomo šli nazaj na pregled za obdobje preiskave testbench valovno časovni. Druge IP (ne AMBA vmesnik) so packeage v AMBA ČE s samim seboj.

Hi zwj_seu: Recimo, da pomeni AMBA2.0. Morate Master, suženj, ki razsodnik, dekodirnik, S2M, ki DMA_Controller, ki Interrupter_Controller, MUX, ki AHB2APB, ki Master, suženj, da predstavljali tudi AHB avtobus. In AHB2APB Bridge plus nekaj APB_Slave predstavljajo avtobus APB. Tu lahko najdete podrobne opise v spec. Najbolj pomembno je razsodnik. Morate določiti strategijo razsodnik, preden načrtujete. wang1

Lahko nam je povedal več o vašem projektu ali vašega načrta. Ali si learnig AMBA v šoli ali delaš projekt v podjetju?

Sistem ima štiri ahbmodules: jedro, DMA, lcdc, EMI, MMA. Rekli so mi, da izvajanje AMBA avtobus z uporabo Verilog. Hočem vedeti, kako izvajati AHB razsodnika. Od AMBA spec, sem naučiti obnašanja razsodnik je. Ne vem, notranje pripomočkom za razsodnik.

V AHB razsodnika najbolj pomembna stvar je arbitraža alogorithm ... Najprej ahve da odloči o tem .... Je lahko kot začetni lahko izvajajo preprosto algoritem prednostno .. , V katerih višja PREDNOSTNA mojster, ko zahteva, da avtobus sodnik takoj dal avtobus nadzor ... razsodnik vmesnik bo z nekaj vložkov zatiči za avtobusne zahteve .. in nekatere izhodne zatiči za podelitev vodila .. Bolje, da poskusite s tem .. in se posvetujte z specidic vprašanja ... glede whizzzzkid

ja AHB razsodnik je najbolj imp del na avtobusu, ampak izvajanje Bus master vmesnik in slave vmesnik ni preprosta stvar.

Lahko nekdo pomoč mi (kako priti AMBA 2 Bus sistem?), Ki določa vodila hierarhijo sistema avtobusom in obrobno avtobus želim povezati dva IP-jev, ki so AHB 2 RoHS. S spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back