Pojasni razmikom pomemben problem

A

alasliu

Guest
1, kako izboljšati PSRR Pojasni razmikom za uporabo OP
2 upor, če razmerje ni celo število, kako se to naredi postavitev.na primer razmerje 11,2

Za drugo vprašanje, boste morali izbrati enote, upor, tako da se lahko obe upori sestavljajo jo

Na primer, če je upor vrednote R1 = 1k ans R2 = 11.2k
potem pa če u, ki se odločijo 1k ur enota resisiance,
R1 bodo sestavljali po en upor
R2 je 11 enot v seriji 5 enot v seriji vzporedno s prejšnjih

kot za PSRR, ko sem srečal problem, jaz raba ac vir v viru VDD, pa od velikosti in faze proizvodnje sem dobil rezultat graf, ki so povratne z pričakovano graf, in jaz ne vem, kako za rešitev tega problema, prosim vsakdo, ki so opravili simulacijo, preden dajo nekaj svetuje, ali seznam nekaj papirja o psrr simulacijo, hvala lepa.

Uporaba cascode struktura sedanje ogledala v Pojasni razmikom modela je način, kako povečati PSRR.

za kobeghost, kaj si mislila s simulacijo rezultat povratne s pričakovanimi graf?kako je vaše rezultatov simulacije, lahko objavljajo to tukaj?

hvala abcyin skrb za moje vprašanje, kaj hočem reči je: amplituda | PSRR | bi se moral zmanjšati s frekvenco zvišanje (s ALLEN's book), ampak moj rezultat je ravno nasprotno, in graf Zdi se, da unnormal, ki zamenjati me veliko.

kobeghost wrote:

hvala abcyin skrb za moje vprašanje, kaj hočem reči je: amplituda | PSRR | bi se moral zmanjšati s frekvenco zvišanje (s ALLEN's book), ampak moj rezultat je ravno nasprotno, in graf Zdi se, da unnormal, ki zamenjati me veliko.

uporaba povratnih informacij z amp psrr lahko veliko bolje

kobeghost: Ali je možno, da je proizvodnja opamp v vašem shematično, imate vozniško upravljanje projektov R / PNP zanke, in odškodnino kondenzatorji (na izhodu opamp) je VSS?Če je to, kot pa si uslugo in jo položite na VCC, tako da je upravljanje projektov, da imajo stalno Vgs.
Drug način za povečanje PSRR, je povečati dobiček opamp.
In glede PSSR krivulje, da se zmanjša s f, dokler točke (kjer je zanka dobiček nagiba k 1), in potem se začne znova povečuje.

S spoštovanjem!

smilelangjun wrote:

uporaba povratnih informacij z amp psrr lahko veliko bolje

1.increase dobiček v OP
2.decouple napajanje
3.add ločiti med cap Gate in Souce, surpose upravljanje projektov urediti Tranzistor boste uporabili
4.pre-ti urejajo oskrbo z električno energijo, pa potem ti Pojasni razmikom vezja.

Mislim, da te metode lahko vi PSRR spoznala spec

Ne verjamem, da povečajo OP dobiček je dober način za izboljšanje PSRR.V mnogih primerih, boste našli PSRR poslabša ali nespremenjeno, čeprav OP dobiček se poveča.Mislim, da PSRR je veliko bolj odvisna od strukture ste zaposleni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back