Pojasni razmikom flikerjev hrup

A

amitbhaiji

Guest
Lahko katera koli od predlagamo metodo ali nekaj papirja za zmanjšanje utripanja hrupa vira reference Pojasni razmikom.

: Cry: Kako narediti helikopter stabilizaciji v Pojasni razmikom

Kaj se lahko nivo red ficker hrupa na vrhu Pojasni razmikom 1,2 V? (Ob predpostavki, slika 11,9 knjige Razzavi's = 3 upori + 2 + 1 PNPs OpAmp v standardne tehnologije CMOS)

res? chopper? Rada bi videli helikopter, ki niso injicirali več hrupa kot naravni 1 / F! 1 / f je naključna ples prevoznikov, moj prijatelj .. to je majhen. kaj pa je po utripanja je običajno merilno netočnost, in veš kaj? da se lahko šteje! chopper? celo uro injekcijo iz substrata bi bil večji od 1 / F! Razumem, da je močan trend v smeri vklopljen cap. Razavi lahko gorijo v peklu za vse i nego, ki pa se preklopi cap ima to mesto. članku je zmanjšanje OFFSET skozi vklopljen cap, ni utripanja hrupa. OKGUY - moj predlog za vas, je zmanjšanje utripanja bi bila povečanje pristranskosti tok. močvirje ven naključnosti z močnimi tok .. > 50uA? > 2mA? koliko utripanja se vam zdi preveč? PS - kako helikopter zmanjšuje odmik je z flipping + in - pol op amp (ali enakovredno) in nazaj zelo hitro. če je op amp 2 mV offset, potem pa drugo polovico časa, se zdi, kot v 2, polovico časa podobno 2mV. Sesati valovanje s pokrovčkom, in zdi se, da imate v bližini-0 offset.

Problem z BG v Std CMOS je utripanja organizacij za upravljanje projektov se uporablja v povratnih ojačevalnik. To je v zanko T * k skalni diode / upor zanke. Torej organizacij za vodenje projektov je že boljše kot NMOS, vendar bi odvisnih stranskih PNP uspešnejši. To je naprava, 5-terminal. Base / Oddajnik / Collector / Gate / podlage. Moraš pristranskosti Gate višja od Oddajnik. To zmanjšanje filcker tudi tukaj. Ampak ne uporabljajo NMOS ogledalo na izhodu. Uporaba upor namesto tega. V nasprotnem primeru bi ogledal določite utripanja uspešnosti. Perorm okoli 20dB in pretvoriti v običajnih PMOS-DifAmp/NMOS-Mirror.

Hi Imam še eno težavo v utripanja hrupom, kot vem, HSPICE. Hrup le simulacija toplotnih hrupa, o utripanja hrupa, moramo podpreti spice model, kot je KF =? ampak v UMC / TSMC 0.35u ali 0,5 um proces .. ne to postavko (nekdo rekel, pod bo 0.25um Fab zagotovila KF ..), če ne bomo KF kako vedeti Pojasni razmikom imajo velike flikerjev hrup? hvala

Žal mi je, ne dela za fabless. Moj fab podporo podrobne raziskave. Mislim, da za utripanja obstajajo nekatere tretje osebe meritve amo KF.

Z večjimi tranzistor velikost v fazi vnosa, lahko zmanjša utripanja hrupa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back