podobnost shematični in PCB layout

E

eem2am

Guest
zdravo,

Odpusti mi, jaz sem novi.

i samo določeno 10w povečanje PTM s Pulsonix.

i so sync'd. sch in. PCB datoteke.

ampak kako sem vedel, ali so povezave, ki so v moji shematskimi so enake kot tiste, ki sem zdaj pred mano na PCB postavitev zaslona?

i sledila rumeno čiste linije, ki delujejo kot označevalci pa res počutim i morajo biti prepričani, b4 i zavezati k izdelavi.ne koli bralcu vedeti, kako sem to povezanost preverite?

Enostavno bi krovu stanja in / ali DRK preverite, koliko manjka in če NILL, potem je vsaka stvar, ok.

To prehaja v DRK preverite poleg 54 "vaja back off" napake.

Ampak jaz še vedno prepričani, da je postavitev je enaka kot shematskimi čeprav razporeditev in shematskimi se sinhronizirajo.

kakšen predlog?

ena stvar, ki jo lahko storiš je primerjati obe shematični in PCB, mora biti načrtovanje comaprison možnost, vendar so te že syncronised je Navada pokazati kakršne koli napake (in če se pokaže, potem je vaš strah desno)
druga stvar, ki jo lahko storiš je ustvarila netlist iz SCH in PCB in ročno preverjanje za posebne povezave vas skrbi.

hpoe da vam pomaga.

Switchers običajno postavitev občutljiva.Tj. učinkovitost in (zlasti) EMI je lahko odvisna od postavitve bistveno.Če je obrazec za vašo preklopom je priporočljiva postavitev - je tesno sledil.

- Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back