Podatki skriva v govoru

J

jojo1985

Guest
: Idea: [color = red] [size = 6] Pozdravljeni prijatelji! Jaz z enostavno sam projekt datoteke mini na DSP. Ali mi lahko pomagate? hočem preprosto kodo v Matlabu podatkov skrivajo v govoru (zvok), na primer: če hočem izgine zvok na zvok na ruge (glas v glasovnih strani) in hočem prejemanje vse zvoke [/size] [/color]

Morda želite, da takole (sem to naredil pred igranjem okrog z snemanje Audacity software) sem vzorčenje avdio informacij kot "PREBERITE ta pokrov", potem sem ga predelajo v programski opremi, odstranite Silence (premori) in rekonstrukcijo govor valovne oblike in je podobna kot nove informacije kot "ponovno odkriti"! poskusite lahko tudi storijo enako z uporabo MATLAB Simulink Goodluck

ok lahko mi polno kodo v Matlabu za [color = orange] podatki skrivanje [/color] moj e-poštni naslov [color = red] [size = 6] deelkh@hotmail.com [/size] [/color] [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutah: [/color] [/size] prosim pomagajte mi, hočem samo kodo v Matlabu moj e-naslov: [size = 6] deelkh@hotmail.com [/size]

v Simulinku ne boste napisali kodo, samo povleci in spusti zahtevano polje in ga simulirajo. za ex je ikona za mikrofon in SPK, filtra itd hvala

ne jaz ne želim Simulink samo hočem kodo v Matlabu prosim, pomagaj mi

Pozdravljeni, so se u slišal Steganografija. To je kot kriptografijo, ki se lahko uporablja za skrivanje podatkov v slike, avdio datoteke, video datoteke, t, besedilne datoteke. Lahko uporabite to metodo. Če potrebujete več podrobnosti, prosim mail me. S spoštovanjem, N.Muralidhara

Zdravo .. kdo mi lahko pomaga pri avdio Steganografija? imam projekt embedd skrivno sporočilo v avdio v formatu wav .. ko skrivnost sporočilo, da hočem embedd je tudi v avdio v formatu wav .. kdo kode .. lahko pošljete vašo pomoč, da [ e-mail] nashadarwina@yahoo.com.my .. TQ [/email]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back