Pobio Stopnja fazi MDAC v cevovodni ADC!

C

chandra3789

Guest
frnds jaz sem simuliranje MDAC stopnjo v cevovodni ADC ........ Izhod valovno je prikazana spodaj ...... DAC funkcionalnost deluje v redu, vendar, če imate blizu pogled na izhod valovno si lahko ogledate na negativne in pozitivne pobočjih izhod vala. Čas doseganja končne vrednosti je razdeljena kot vrtljivi čas in časom umirjanja ....... Če opazite, je pozitivno obrača precej dobro in ni nobenih težav z njo ..... pa negativen naklon proizvodnje ne obrača pravilno to, naklon ni konstantna .... zaradi tega je negativna proizvodna bit napačna in napake, je nesprejemljivo ...... zato prosim povej mi, zakaj negativna obrača ni pravilno? kaj bi lahko bil razlog za to?

Izgleda, dno je značilno RC (kot trenutno umivalnik, ki je zmanjkalo za glavo in šel nizke impedance), medtem ko na vrhu ima stalen tok značilnost. Ampak sem vprašanje, ali je eden boljši od drugih, če sta oba poravnati do najmanjše napake, preden naslednjem robu uro.

zdravo dick_feebird ....... Spoštovani, problem je negativen naklon izhod ni reševanje na želeno natančnost v želenem času ....... glede na stopnjo ubil in pozitivne pobočju izhod izhod mora poravnati do točnosti 0,1% svoje končne vrednosti v 5ns ... pozitivni naklon proizvodnja je ki dela lep, ampak zaradi tega RC vrste značilnih negativnim naklonom proizvodnja je pri tem zelo dolgo časa, da se usede ..... Poskušal sem ga interchanging vhodov, tudi v tem primeru pozitiven nagib izhod deluje pravilno, ampak druga pa je neprimerno ..... plz pomoč mi .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back