pošiljanje sms preko interneta

N

noname1986

Guest
Slišal sem nekaj informacij, da lahko SMS se posredujejo preko interneta z uporabo SMTP ali druge načine.Moči nekateri izročiti mi nekaj informacij o tem?

Hvala

Da je mogoče

poskusite www.rediffmail.com
in www.sms.ac.in

hello nikhilele ....
kako moči jaz zidava uporaba using Delphi / Visual Basic, da bi stranki poslati sms z uporabo SMTP?it's free sms ali ne?moči vi izročiti mi neki dokumentacijo ali program vir za to vlogo?

rezervoar za vašo pomoč

Lahko zgradite svoj SMS vrata tako kot to:to get email from Delphi, then sent the email as SMS via cell phone which cennected to PC via Serial Port

Uporabite ICS
dobiti email od Delphi, nato pa pošlje SMS preko e-pošte kot mobilni telefon, ki cennected na računalnik prek Serial Port
ampak plačate pristojbino SMSInternet Component Suite (ICS)http://www.overbyte.be/
je sestavljen iz različnih komponent in internetnih aplikacij.Je razdeli, kot avtocesta s popolno izvorno kodo za vse Delphi in C Builder različice.

Vzorec vloge obstaja v dveh oblikah: Object Pascal v Delphi in C za C Builder.Komponente so napisana v maternem VCL Object Pascal, ki jih je treba zbrati z Delphi, kot tudi C Builder.

Če želite spremeniti svoje glavno skladbo takrat.
Drugo metodo, ki je UPORABE GSM modem za pošiljanje in prejemanje SMS bolj zanesljive možnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back