počasi uro hiter domeni ....

S

subramanyam

Guest
HII,

Je res potrebno, medtem ko FIFO sinhronizaciji počasi uro hiter uro? Če je hitro, da bi morala počasi u FIFO kot smo za shranjevanje podatkov.Kaj pa počasi hitro primeru?Ker nikakor ni treba imeti več kot 1 ali 2 lokacijah v FIFO, kakor hitro je mogoče brati podatke ura takoj. Kakšen je pristop ponavadi sledijo v industriji?Jaz sem veliko zmedena v zvezi s tem počasi, da hitro in hitro se počasi uro področja in plz ne prisili me, da furthur zamenjati s samo objavljate, da točk.Prosim
ljudi, ki imajo izkušnje na tem, ali je res, ki so delali na tem, da po odgovor.

s spoštovanjem,
subbu.

Kaj misliš s hitro in počasno ure?
Ali imajo isto frekvenco - samo faza premika?

Nisem prepričan, kaj iščete točno?že imaš Sinkronizator v mestu ali pa jih zanima, kako zatreti glitches etc

u še vedno potreba syncronizer kot ur podatki bodo aktivne za več kot 1 uro cikel v hitro ura domain.u potrebujejo nekakšno Sinkronizator, ki deluje na robu odkrivanje.U treba preverjati tako narašča roba in trajanje.

subramanyam wrote:

HII,Je res potrebno, medtem ko FIFO sinhronizaciji počasi uro hiter uro? Če je hitro, da bi morala počasi u FIFO kot smo za shranjevanje podatkov.
Kaj pa počasi hitro primeru?
As any way there is no need to have more than 1 or 2 locations in the FIFO as fast clock can read data immediately . What is the approach usually they follow in the industry??Jaz sem veliko zmedena v zvezi s tem počasi, da hitro in hitro se počasi uro področja in plz ne prisili me, da furthur zamenjati s samo objavljate, da točk.
Prosim

ljudi, ki imajo izkušnje na tem, ali je res, ki so delali na tem, da po odgovor.s spoštovanjem,

subbu.

Živjo

za synchornising do podatkov iz Slow Fast vam DNT potreba FIFO ...podatki se lahko synchoronised z 2 ff clked s hitro CLK ..krmilnih signalov je mogoče doseči tudi na enak način ....

obstaja veliko gradiva o tem na tem forumu in FPGA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back