Plz izročiti mi neki pomoč približno releji

A

Altafhal

Guest
Hi vsem želim uporabiti rele v moj projekt avtomatizacije doma. Plz izročiti mi ocene rele, ki lahko uporabim za ta namen. Imamo 220V 60 Hz linije. Thanks

hi dragi, prosimo, povejte mi out put obremenitev, tako da vam lahko halp.

Hi hočem nadzor gospodinjski aparati, kot fan svetlobe itd

za nadzor ventilatorja lahko uporabite PWM način (un555 2 MOSFET)

lahko preprosto uporabo skupnih primeru relay.in tega releja pisati nominalna vrednost, kot so: 220v10a

[Quote = Altafhal] Hi vsem želim uporabiti rele v moj projekt avtomatizacije doma. Plz izročiti mi ocene rele, ki lahko uporabim za ta namen. Imamo 220V 60 Hz linije. Hvala [/quote] Obstaja dve vrsti napetosti, povezane z rele, # 1 stik rating (in napetosti) in delovno napetost ali Induktor ali tuljava napetost. na primer, če želite preprosto izklopite ter o vseh obremenitev skozi rele (z nekaj vezje itd), morate uporabiti DC napetost na rele, da bi vzpostavil stik vklopiti ali izklopiti.

Hi, obstaja veliko relejev, ki izvaja 220V, 50 ali 60 Hz, ampak mislim, da vhodni strani releja je tako pomembna kot izhodni strani, in je odvisna od uporabe krmilnik devicethat u, na primer, če u želite nadzor naprav s preprostim 5 mikrokrmilniška proti, u morali izbrati 5V DC/220v ac rele. obstaja nekaj "trdne releji", da lahko izbirajo u s temi lastnostmi. BR

Altafhal, 3 nize ocene, ki so najbolj pomembni, so: Contact napetost. Ta ocena se razlikuje za ADC vs DC aplikacije Contact trenutna ocena. Ta ocena je alsoo različna za AC vs DC. Coil napetosti. Za trdno stanje releji (SSR), anlagous dušenja je bodisi prožilna napetost ali aktiviranje tok, odvisno od vrste SSR. . Prav tako sedanje ocene so različne za različne vrste tovorov. Pogosto so različne ocene glede obremenitve za ohmska in induktivna bremena. Če je le upor trenutna ocena, ki jo določi proizvajalec, potem razdeli ta ocena za 10, da bi dobili induktivno rating. To je konservativni pravilo palca za zanesljivo delovanje z induktivnih bremen, kot so motorji. . "Biblija" za rele aplikacije je "inženirja Relay Handbook", ki ga je objavila NARM (National Association od Manufacturesrs štafete). S spoštovanjem, Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back