pls pokaži mi pot

A

ahmetozay

Guest
jaz sem popolnoma nov, da elektrika in elektronika, temveč zelo nestrpen hkrati šele jaz dont veš kje začeti.Potem sem našel to neverjetno mesto in upamo, da boste vsi pomoč mi zvedeti teh stvari.
kjer lahko začnem?
whick knjige naj berem?
kateri programi za študij pri (trenutno prenesete multisim i 2001)?
hvala za vašo pomoč

Art of Electronics, ki jih Horowitz & Hill je odlična knjiga in zajema skoraj vse.

Ne morem res lahko katera koli druga priporočila, če vemo, kaj veja elektronike ste zanima

jaz pošteno dont in celo vem, kaj so ti branchs elektronike.mislim jaz prvi bi morali vedeti osnove elektronike potem pa korak v enem od teh branchs.kraj moči jaz travnato gričevje to knjigo?je bilo na net?
hvala

Ne verjamem, da boste našli na net.To je več kot 1000 strani, dvomim, kdorkoli je skenirana it!

Ali poglej v knjižnici, če ti je všeč potem kupi, ko se bo vedno sklicuje na to.

hi ahmetozay.Če ste resni glede učenja elektronike si zabeležite te točke:

-> Boste morali kupiti knjige!Obstaja samo toliko se lahko naučite brezplačno na internetu, verjemite mi, jaz vem.Če ste popoln začetnik, vam priporočam branje ene od teh osnovnih knjig elektronike vrsto in videli, kako gre od tam.Kasneje, zaslužiti nekaj učbenikov, ti so veliko bolj podrobna in morda dolgočasno, vendar pokrivajo stvari moraš vedeti.
-> Krtača na vašem math.Pozabite vse, thats pravi, vam ni treba biti dober v matematiki, če želite izvedeti elektronike - to storite, če vi načrt naprej slepo sprejemajo vse, kar ste prebrali.Moral bi biti sposoben dokazati, vse, kar se učite, izhaja vsaka enačba, itd Ne zapomniti vse!
-> Vzemi v fazah, začnite z zelo osnove (upori, vezje teorija, itd) in delo, svojo pot navzgor.Poskusi, da se ne poguma, čeprav se lahko te stvari postane dolgočasno, da nekateri, vendar vredno.
-> Odločite se, kaj vejo (RF, digitalni, itd), ki jih želite, da se osredotoči na ko ste poskusili vsak eno, ne poslušaj nikomur, da te izbire na svoje.
-> I priporočamo uporabo simulatorja vezje od začetka (npr. dokazovanje napetostni delilniki, itd), kot tudi početje v realnem življenju poskusi z merilniki, itd mislim, da Micro-cap je dober simulator, zelo enostaven za uporabo in zelo zmogljiv .
-> Zastavite vprašanje ko moraš.Obstaja veliko drugih plošč na internetu, ki se ukvarjajo z osnovno elektroniko in so z veseljem pomagali.

Aoe je dobra knjiga, vendar verjetno ne dovolj dober za začetnike, ki jih sama (to ni free to knjigo ne morete prenesti to ne sveže neto kolikor jaz vem).

Prepričan sem, da vam lahko pomagamo z vsemi drugimi vprašanji prihodnosti morda imate.Upanje to vam pomaga, srečno!

Najlepša hvala Arebee, za vaše priporočila, da jih jaz vse zelo resno.Ali lahko predlagate nekaj dobrih knjig za začetnike za mene, ker sem popolnoma začetnik in dont znanje, ki Knjiga je dobro za mene in bi lahko bili bolj specifični, o svojih priporočilih, kot jaz verjamem, da so nekatera skupna priporočila.Prav tako je škoda, da jaz sem človek, ki želi umreti, če želite izvedeti, ampak doesnt vedo natančno način za dosego tega.Prosim, rabim vaše posebnih priporočil.Hvala

To je dober način hoditi v vaš lokalni knjižnici in pogled skozi več knjig.Ne morem se spomniti pravi "Start-tu" knjige.Večina jih je pojasnila, osnovni deli, kot so upori itd dolgočasen, vendar bo to treba u.
Ampak lahko iščete po knjigah iz ELEKTOR http://www.elektor-electronics.co.uk/ ali ELV.Te knjige consits številnih različnih vezij, digitalne in analogne.Tako lahko u vidite, kako deluje.Vezja so pojasnjeni.Mogoče je to prva, vendar zamenjuje čas, je vredno preučiti to.

Hej ahmetozay.Njegov trd navzlic priporočiti začetnike knjigo, vendar se strinjam z Crisbe, morate začeti ki je videti okrog knjižnice.Večina splošne fizike knjige zajema osnove električne energije, lahko začnete tam.Search on amazon.com ali druge spletne trgovine knjiga je v pomoč tudi.
Za prosto delo-in-progress besedila, si oglejte tukaj: http://www.ibiblio.org/obp/electricCircuits/
Hope this helps.

Srečno,
Arebee

Še nekaj pomembnih vidikov (verjamem), da se zavedajo, da je pomoč, ko ste sami poučevanja elektronika, so:

* Medtem ko so učbeniki certaintly nujen del učenja, lahko napačne razlage besedila rezultata, da ne omenjam napake v samo besedilo, kar je povzročilo zmedo in sive lase.Če je mogoče, kadar je to učenje karkoli, poskusite dokazati (s simulacijo, matematika, conversing z dobro osebo, itd), kaj se učite.To traja več časa, vendar pa se rezultati tako v veliko časa shranili.

* Logical intuitivna radovednost - dobro imeti.Splošni primer - Ahh, zdaj vidim, kako to deluje, tako da je ta rezultat, kot tudi.Torej pojdi in poskusite varify, da je vaše razmišljanje pravilno.

S spoštovanjem,
e

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back