pls izročiti mi nekaj idej o tem, kako oblikovati filter s?

L

LE Yao

Guest
Frekvenčni razpon 1880MHz --- 1900MHz

Moj VCO delovna frekvenca je skoraj 3.8GHz, zato mora i nadzor 2. harmonična sevanja.

Kaj rabim, je nekatere rešitve o tem, kako oblikovati filter z impedanca matching.Sometimes jaz lahko ugotovim, dober filter vezja, vendar impedanca mis-ujemanje.

Prosim, daj mi svoj strokovni nasveti.

Žal mi je za to.

Potrebujem nekaj strokovne predloge o tem, kako ravnati zapletene odnose med RF in filter ujemanje impedance.

RF signala iz PA potrebe filter, ampak jaz se morajo upoštevati impedanca matching.It vedno zmeden me.I nimajo idej.

Hvala vnaprej.

Impedance ujemanje je preprost pridobljenih reaktančne v pristanišču in ki uporovnem deli so enaki.Na primer, ste PA, ki imajo izhodno impedanco zout = 50-J20.To je kapacitivni impedance, ker X je negativen.Da bi imeli največjo moč prenos obremenitve in minimalne moči odbijejo nazaj na izhodno vezje za PA morate, da se breme, ki ima input impedance of Zload = 50 J20.To je tako imenovana konjugirana tekmo in jo bo zagotovila, da reaktančne nadomešča in ne bo nobene refleksije ker uporovnem deli so enaki in največjo moč, da je pretok obremenitve.To je relativno enostavno narediti za eno frekvenco, ampak bolj za širokopasovne aplikacije.Cilj je, da so blizu konjugat tekmo, kot je mogoče.Obstajajo nekatere izjeme, na primer, optimalno hrupa vhodnih ali izhodnih ujemanje, ujemanje ali posebna vprašanja za stabilnost.

V vašem primeru je treba po OP je zout = J20-50, filter so Zin = 50 J20.To je mogoče storiti na različne načine, odvisno od pasovne širine, močjo in tako naprej.

Če potrebujete Professional predlog morate jemati pomočjo programske opreme, kot so ADS, ali GENESYS za impedance ujemajo.
vam ni treba skrbeti, ker sem veliko dont videli Bandwidth je velika, je 20 MHz, kajne?
Bodite pomočjo softwares, boste dobili optimalno tekmo in dober prenos moči.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back