PLL: Glede Charge črpalke

M

master_picengineer

Guest
Hi all,
Prosim, pomagajte mi iskanju respose na to vprašanje.
V practicle izhodno frekvenco VCO je funkcija vrednosti nadzor vhodne napetosti Vc.Če predpostavimo, da moč VCO Dobava je 3 V, in da mora biti med 1V in 2 V. Denimo, da je proizvodnja frekvenca VCO naj bi se ohranijo na f_o.To pomeni, da moram ohraniti napetost Vc (ki je proizvodnja vezja črpalke dajatev) stabilno.(Kaj pravijo na 1,5 V).
Vemo, da, če Vc povečati f zmanjša in obratno.
Moje vprašanje je
Ko smo f = f_o potem moramo imeti Vc = 1,5, ki se ne drži, saj proizvodnja črpalke Charge v takih razmerah ni nič.
V drugih besedo, kako oblikovati vezje, da:
- Zmanjša Vc, ko f <f_o
- Povečanje Vc, če f> f_o
- Ohraniti Vc = 1.5V, če f = f_o?

Vem, da rešitev, ki uporabljajo op Amp za izvedbo naloge, vendar comparaison Iščem najbolj preprosto vezje odgovor na moje vprašanje.

zelo preprost način, povratne dve vnos PFD, je vedno storiti trik

ali razveljavi proizvodnja PFD tvorijo uporabljajo kot navzdol in navzdol, kot navzgor

khouly

Živjo,
Najprej srečno novo leto, islamski 1429.
Khouly hvala za vaš odgovor.Ampak mislim, da si narobe razumela moje vprašanje.

Glej, ko 2 vnosa PFD imajo enako frekvenco in so v fazi, gor in dol, so nične.V primeru tisoč slovaških želim imeti Vc = 1,5 V.

kot začetek PLL, dve vhodni niso enake, posebej VCO se bo začelo v prosti tek, potem ukrep povratne informacije bodo začeli razvijati napetosti na Vcrtl in nato zanke willbe stabilno, tako da bo še vedno napetost, kot to zahteva

khouly

Prosimo, da si za dokument, ki sem ga poslal v PM.Moj problem je, da ko 0 <Vc <1 ali 2 V <Vc <3V izhod VCO ni periodično sine, ne stabilno in je signal zelo šibek.
V mojem primeru, tvoj zadnji odgovor becames veljaven le, če bomo zagotoviti, da Vc je vedno med 1 in 2 V.

Obstaja stanju dinamičnega ravnovesja med obema napaka vnos PFD, ki bi vnos VCO za vzdrževanje 1.5V

sem videl dokument, problem je, ko Vc je izven območja, VCO ne deluje proberly

u treba poskusiti prehodna simulacijo in preverite
pefromance

proizvodnja VCO ni to potrebno, da se sinwave, posebej bo skozi delilnika, tako da se bo izgledal didigtal impulz za PFD

tako da je ok

khouly

khouly wrote:

sem videl dokument, problem je, ko Vc je izven območja, VCO ne deluje proberlyu treba poskusiti prehodna simulacijo in preverite

pefromanceproizvodnja VCO ni to potrebno, da se sinwave, posebej bo skozi delilnika, tako da se bo izgledal didigtal impulz za PFDtako da je okkhouly

mmm, je čudno, mislim u potrebo po spremembi ur VCO za delo z PLL

khouly

samo simulira VCO, da preveri, če nadzor napetosti enak 1,5, ali bi frekvenco VCO potrebo requiment?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back