Please Upload ICD2 klon v enotnem Zip File ....

E

electrojit

Guest
Pozdravljeni Masters, jaz sem malo zmeden o ICD2 in pripombe na krovu.Jaz sem vljudno zahteva, da upload dela PCB, Schmeatic, HEX (Bootloader & ostalo) in s tem povezane podatke v enem "ZIP" datoteko.Če je mogoče, želim delati na PIC16F877A ICD tudi prosim pomoč mi.

Če greste hereyou bodo našli vse informacije, ki jih potrebujete za izgradnjo enegaftopic161641-0-asc-0.html

Tam je veliko ljudi, je dana z veliko časa v to in workd res težko, sem se potrudil, da goljufija in so leni, vendar ni nikoli izplačala, vam priporočam, da si preberete zadnjih nekaj straneh nad temo in boste našli vse, da gradijo na ampak da bi dobili boljše razumevanje prebrati iz SART, Potrebovala sem nekaj coffiees in ure, da se glasi, vendar je dobro vredno.

Ne morete imeti svoje pogače in jesti, da bi bil lahko

wizpic: D

Hi all,

Najprej nisem ne zanimajo PIC, in jaz ne imeti dobro znanje, vendar imam pripombe na wizpic odgovor.wizpic je dejal:

Citat:

Priporočam, da si preberete zadnjih nekaj straneh nad temo in boste našli vse, da bi gradila na ampak dobiti boljše razumevanje prebrati iz SART

Hvala WizPic in ezshereef za odgovor.I belive v "No Free Lunch Theorem", ampak včasih smo perforced najti neke kose in boljše za odpadke, nekaj ur na krovu inteligentni, kot je ta.Eventhough Odprta oseba kot oseba, ki rada povzeli vse stvari in da stvari čim bolj enostavna, tako da ne bi le bilo koristno, da me v bližnji prihodnosti, vendar prav tako pomagajo drugim.Kot si rekel eZshereeF,
če je mogoče bom poskušal abstraktne vse pripombe glede ICD2 in delovnega mesta v eno samo žvižg pila.

Vse načine, hvala za oba se vam za vaše pripombe in appriciation.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back