Please help me!!

T

Tan

Guest
Pozdravljeni prijatelji,
Jaz sem design inženir (VLSI) in 1 leto 8months of exp.
Jaz sem načrtovanja za preusmeritev mojega job.My znanja in spretnosti, ki je VHDL in FPGA design.
Vendar pa nisem pridobivanje klicev, kot jaz dati svoj življenjepis na delovnem mestu portalov.
Prosim pomoč mi jasno v katerih področjih bi bilo i izboljšati ali kjer je i concentrate.How za začetek priprav za mojo interviews.your predlogi so zelo appriciated.

Hvala in zadeva

Hi Tan

Območjih u mora biti močan, so,

1.Digital Design
2.VHDL / Verilog
3.Projekti
4.Časovna analiza

tako da so osnovni, ki bodo skoncentrirani v glavnem, bi morala poleg tega pripraviti u FPGA, ASIC, preverjanje, mikroprocesorjev.

Išči na tej strani eda u boste našli veliko vprašanj Intervju razpravlja, da vam lahko pomagajo.
Nikoli ne obupajte upanje ..vodi posodabljanje in poskušal ..
na zdravje.

Soo Hvala lepa za vaš predlog ..

v zvezi s časovno analizo lahko izdela prosim ...

Njegova pozval Static Timing AnalysisTj glede Setup in Hold čas ..
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=204055&highlight=setup
zgornjo povezavo vam bo povedal, o namestitvi in imeti natančno ..

tudi jaz priložiti pdf za sekvenčno vezje čas ...upanje to bo pomagalo ..
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Ja imam, da pdf z menoj.
moj dvom je, hočem, da izboljša svoj stil kodiranje ..
delam kodo v VHDL in ne bo syntax napak šele jaz ne sledijo čas analysis.can vi prosim spodbuditi mi, kako bo nadaljevala čas analize pravilno .. jaz šele kodo, ne da bi cosidering ustanovi ali imajo čas.

hočem učiti kodiranje na tak način, da je potrebno manj strojne in koda deluje učinkovito v vseh pogojih.
prosim pomoč ..

Torej za to se lahko sklicujejo u Xilinx kodiranje smernice.

Xilinx v mestu, če lahko u search u zaslužiti pdf ..

Najlepša hvala buddy ..
Jaz sem šel skozi pdf in svoj pošteno koristen ...Dodano po 1 ur, 7 minut:Jaz downloaded dokument in tekoč skozi to, sem našel koncept delitve virov za optimizacijo NAMEN.
Imate kakšno idejo glede tega? Kako uporabljati, da optimizirajo svoj design?na zdravje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back