Please help: Frequency / Time domene

P

pollop

Guest
Naj nekdo prosim razloži mi, kaj temeljni pogoji:
1 - čas in področja pogostnosti
2 - kakšne vrste meritev se uporabljajo za
3 - kaj je najpogostejši domeno antene meritve
4 - lahko vidim primer antene meritev v časovnem in frekvenčnem

Žal za vsa vprašanja, jaz sem začetnik in želite izvedeti hitro, upanje vi moči pomoč

mimo vnaprej

Amerykański operator telekomunikacyjny AT&T poszerzył ofertę dostępnych telefonów o model Galaxy S5 Active, czyli wzmocniony wariat tradycyjnej "espiątki". Obu modeli nie sposób ze sobą pomylić. Raz, że Active ma fizyczne przyciski pod ekranem, a dwa, że jego obudowa została wzmocniona i przypomina teraz pancerz. Poczynione modyfikacje nie są na po...

Read more...

domena je čas, ko x-osi je čas, to je spreminjanje nečesa proučevali glede na čas, npr: - AC, DC
freq domena je, ko x-osi je freq to spremembo kaj raziskovali v zvezi s freq npr: - dobiček ojačevalnik

Usmerjene antene parametri, kot so, in pridobiti spreminjajo s frekvenco antene in zato je mogoče analizirati v freq domeni ,....Nisem prepričan, da je iz analize domene času antene ..........

hvala za hiter odgovor.
Razumem čas in pogostost grafični prikaz, da je več o razlagi grafov, da je težko.Dodano po 16 minutah:na primer, kako bi se spektralni analizator se uporablja za testiranje anteno?

Mogoče si lahko prenesejo stalno amplitude signala vseh frekvenc in prejemajo njihovo pomočjo antene in nato preverite amplitude izhodni signal, ki ustreza vsaki frekvenčni spekter z uporabo analizatorja in našli dobiček od antene za različne frekvence ......

Zdravo,

Lahko najdete veliko sklicevanje antene in njihova merjenja ustanovila brskanjem google.
na primer:
www.radio-electronics.com/info/antennas

wireless.ictp.trieste.it/handbook/C6.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back