pleaes vodič me za izgradnjo merilnik prevodnosti tekočine.

I

is_razi

Guest
živjo,
hočem zgraditi tekoče merilnik prevodnosti.
načelo je, da trenutni pretok skozi in mesure napetosti razvila čez senzor.
prosim vodič mi o tem namenu.
hvala lepa.

is_razi wrote:

živjo,

hočem zgraditi tekoče merilnik prevodnosti.

načelo je, da trenutni pretok skozi in mesure napetosti razvila čez senzor.

please guide me about this purpose.
hvala lepa.

Ena stvar se uporablja za merjenje AC pogon.To bo preprečilo kemikalij v tekočem z nanosom na elektrode, saj bi se z DC.Če želite neposredno odčitavanje na prevodnost, uporabite obračanjem op amp vezje z določeno vožnjo.Postavite svoj vzorec tekočine elektrod kot "upor" iz pogona na obrnete input amp.Imeli boste za odpravo proizvodnje amp dobiti raven DC sorazmerna prevodnosti.

Druga stvar, ki vodijo v mislih je oblika tekočine vzorca.Ti se bodo morali uporabiti zelo blizu elektrode razmika v primerjavi s tekočino velikosti vzorca ali narediti svoj prekrivala okoli elektrode.Calibrate sistem s tekočino, kot je znano prevodnosti raztopine NaCl.

hvala za vaš odgovor.
vendar pa mi prosim uvesti praktične vezja.

Naredil sem podoben projekt z njim, vendar z dodatnimi pogoji, trenutno doživlja rešitev ne more biti višja od 20nA, val obrazec mora biti sinus in dvofaznega (zelo nizka offset).Najprej sem mislil, da izvajajo štiri žice instrument injicirajte 20nA trenutne sinusni signal in merjenje napetosti.Jaz preizkušen veliko od trenutnega vira OPAmp.Kasneje sem mislil uporabiti linealized most, jaz se izvajajo spremembo in deluje dobro, vendar imam še vedno težave s hrupom občutljivostjo.I po njih.Še vedno misli, da ni dobro konfiguracijo za to, bi rad, da je znano, kateri je najboljši konfiguracijo za to?In kakšen način moram izbrati za ukrep impedanca med ,5 na 100MOhms?.

Hvala vsem, in najbolj zadeva
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

bomba je napisal:

Naredil sem podoben projekt z njim, vendar z dodatnimi pogoji, trenutno doživlja rešitev ne more biti višja od 20nA, val obrazec mora biti sinus in dvofaznega (zelo nizka offset).
Najprej sem mislil, da izvajajo štiri žice instrument injicirajte 20nA trenutne sinusni signal in merjenje napetosti.
Jaz preizkušen veliko od trenutnega vira OPAmp.
Kasneje sem mislil uporabiti linealized most, jaz se izvajajo spremembo in deluje dobro, vendar imam še vedno težave s hrupom občutljivostjo.
I po njih.Še vedno misli, da ni dobro konfiguracijo za to, bi rad, da je znano, kateri je najboljši konfiguracijo za to?
In kakšen način moram izbrati za ukrep impedanca med ,5 na 100MOhms?.Hvala vsem, in najbolj zadeva

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back