Pleše, pomagajte mi, fantje! Rabim naprave ali vezja

Y

yukate

Guest
Pozdravljeni, jaz sem nov tukaj in sem pridno učijo. Rabim naprave ali vezja, ki lahko imajo tla na eni strani in moči na drugi strani, kot je [url = http://www.hiwtc.com/products/light-bulb-263191-9584.htm] žarnica [ / url]. Kaj hočem reči je, da moram krmo tla signala nazaj na 12VDC žice električne energije, ko ni na voljo moč, toda potem ko je napetost, ki ne bo kratek ven zaradi dejstva, da je drugi konec kratkega do tal . Deluje natanko tako kot žarnica, žarnica ima kontinuiteto in tako tam tleh bo potovala skozi žarnica na vir energije, ko pa se napajate žarnica sveti, in ni nobenega problema. Vendar pa ne morem uporabljati žarnica za to aplikacijo, rabim nekaj, da posnema ta glavni, vendar brez žarnice. Imam linijo, ki je 12VDC, ko so vklopljeni, in moram tee te naprave ali karkoli bo opravila svoje delo, da 12VDC linijo in ko je izklopljena bo pripravila podlago za celotno 12VDC žica signal. Upam, da to naredi nekaj smisla, kot sem ugotovila, da je vrste težko dobiti moje točke čez v tej vlogi.

kako o uporabi relay.Connect +12 V Line in Ground vrstico NC od relay.And isto 12V linijo vožnje svojo tuljavo. Pomembno obvestilo: Postal bo kratkega stika, če je rele ni vklopljen, ko je 12V arrives.so dependening na kritičnost vezje, morate izbrati učinkovita metoda.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back