PLDShell Plus V5.1

F

freedelphi

Guest
Zdravo, imam veliko @ ltera EPX880 (FlashLogic).Kupil sem jih relativno poceni (Če sem lahko uporabljajo) manj kot $ 0.2/pcs.Ta naprava je zastarela in samo programsko opremo, vem, da se lahko uporabijo za oblikovanje itis PLDShell Plus V5.1.

Ali kdo ve, kje naj ga prosim ...???
I @ ltera stik, vendar pa pravijo, da nimajo več ...

Kdorkoli je to?ali katero koli drugo programsko opremo, ki lahko podpira ta naprava?

Hvala in Lep pozdrav,

Zdravo Imam ga pa pokopali v disketni obliki. Ampak nobeden od mojih računalnikov (prenosnih računalnikov) je floppy disk anymore.I bo poskusite kopirati v nekaterih prijatelju računalnik za moj USB disk. Ostani dana!

Wow, hvala!
Resnično upam, da so diskete še vedno v redu ...

Katero različico?Najnovejša različica?
Ne morem najti / izbrati napravo ...
Nekatere informacije na spletu izjavil, da o Version 6,0 max plus podporo programiranju le ...Popolna podpora bo dodana na novejšo različico.
Zato sem poskušal V10.2, vendar ne najdem FlashLogic družine na napravo izbiro ...

Tukaj je V5.0

http://www.tcc.edu/faculty/webpages/PGordy/PLDShell/download/index.htm

Mogoče dela za vas.

Imam prenesete V5.0 pred, šele od nekje na internetu, kažejo, da samo V5.1 podpore, ki jo ...Strinjam se, da bi morala poskusiti.

Druga programska oprema, ki ga podpirajo: MINC PLDesigner
Preiskane povsod na internetu, vendar ne more najti.
(Pravzaprav je eno povezavo na jason.sdsu.edu), vendar ne morem prenesti ...

Prav tako sem iskal V5.1 nekaj dni, vendar ni uspel najti.Nekateri fantje, napotene v različnih forum da tudi kupil isti napravi in potrebujete orodja.Eltonjohn je naše zadnje upanje, da se V5.1 različico.^ - ^

Prav tukaj je
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Eltonjohn,
Hvala za vaš upload.Ampak v primerjavi z disk1 ste jo naložili z mojo prejšnjo download V5.0 in je bilo ugotovljeno, da so enaki.Mogoče je tudi tvoj V5.0.

Priročnik v upload prav tako navaja, da je različica 5.0
Vseeno, hvala za upload, V5.0 je še vedno zelo gladka.
patscc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back