D
dnarenderreddy
Guest
zdravo vsi, moje ime je narender, b.tech zadnjem letu stopnjo. iam počne moj projekt na pre meter energije piad. jaz sem se sooča težave z zasnovo. kratko o mojem projektu. ne bo energija meter ic, ki wil se pretvorbo instantaneeous obremenitev v stročnice in mikrokrmilniška ki bo štetja ti impulzi in če kdaj postane število impulzov 1500 potem se poveča števec in nekaj je zapisano v čip serisl eeprom. zdaj, ko kdaj števec je le na manj kot 1500 impulzov in je izpada elektrike, nato pa so izgubili vse ram vsebine. i, se izgubi ea skupaj 1 kWh. tako da za to imam za oblikovanje moči, back up enote (od akumulator), ki bo odkril izpada elektrike in swith na zelo hitro, ko pride do izpada elektrike in bom napisal rutinsko interrup storitev pisati vsebine števec v serijski eeprom in potem moje nazaj gor (iz akumulatorja) enota bi morala tudi zapreti. in o ponovni vzpostavitvi oblasti naj vzamem vrednosti iz serijski eeprom in potem začne štetje od tam. kako se to lahko stori, brez hlapnih RAM ni ekonomično eno, tako jaz vekanje gre za to. Mi lahko kdo pomaga z nekaterimi drugimi krogu nizke stroške in dobili moj namen rešiti. Žal mi je za mojo angleščino. hvala vnaprej.