Pin priključek za preverjanje v programerjev.

Ja, tudi jaz sprašujem preveč.
Mislim, da za dobavo električne energije za čip se nadzira in samo odprta za zelo kratkem času odkrijejo.

E

elektryk

Guest
Živjo, nisem prepričan, če je pravica kategorije, vendar sem to od njih najbolje.
Moje vprašanje se nanaša, funkcija izgradnjo naprednih poslovnih programerje (kot Elnec, Velon, itd.)Večina od njih so sposobni odkriti povezavo med načrtovanjem vtičnico in pin čipa.Kako je izdelana?Mislim, da je storjeno, nepovezanost z močjo od čipa (Vcc) in dajanje na preizkušeni Vcc pin.Ker je vse "novo" (Mislim, da od leta 1980), čips je zaščita diod na vseh zaponka iz zaponka na Vcc in GND, če je kateri koli pin napajanje z napetostjo več kot Vcc trenutno teče skozi diodo in na Vcc pin niso nič napetost pojavi.To je moje teory, ki sem testiranje na resničnih vezij.Ko sem dal realno diodo (1N4148 ali kaj podobnega podobno) napetosti apears, ko pa sem dal vsako logiko pin, napetosti na Vcc drsi okoli 0 (ne več kot 0.01V).Torej, kako je narejena v komercialne programerje?Sem imel preizkušen ELNEC napravo, in če sem priključite adapter v vtičnico, pin povezave odkrivanje še vedno deluje, zato ni na mehanski "dvojna" stik vtičnico.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back