PIFA ie3d

J

jayanthi

Guest
halo vsi,

i so priloženi moj PIFA antene strukturo?kako ga pripraviti za končne tal, s posebnim dimenzije?je moja struktura neskončne gnd plane?

če i spremenite ravnino dolžino, se rezultati razlikujejo tudi dobili.pomagajte mi v tej reg--- jayanthi

Zdravo, jayanthi:

Jaz ne vidim nobenih attachmenet.Prosimo, preverite to.Da.PIFA antene uspešnost lahko okoliščine znatno spremenijo z velikostjo tal.Prav tako lahko spremenite s trakovi debeline.Prosimo, navedite informacije, če vnesete svoj model.S spoštovanjem.

S tem sem zaprt moj GEO datoteke (1.geo in 2.geo). Upto moje znanje 1.geo je neskončno tal, 2.goe je končno razlog plane.1.geo je resonating na 2,43 GHz in 2,52 GHz, ampak če že poskuša simulirati 2.geo strukture v IE3D ne traja več kot 1 GB za izračun reuslts in zdaj ne more dobiti rezultate za 2.geo.I potrebujete resonančno frekvenco za 2.geo structure.if si pomagaj mi s tem v zvezi bo zelo koristen za me.tell me postopek za spremembo na tleh od neskončne ravnine do končno.

Zahvaliti vam,
N. Jayanthi
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Zdravo, Jayanthi:

Preveril sem oba svoje strukture.Obstajajo težave na oboje.

1.Za neskončno tal model, ki ste jih določili No.0 substrati kot dober vodnik.To je pravilna.Vendar pa si tudi opredelitev končnih tal oblike kot nekatere večkotnika na z = 0.Na IE3D, to pomeni, da kopljemo luknjo na tleh neskončno ravnino.To je povsem drugačen od tistega, kar hočeš.Prosimo, glejte priložene 1_r1.geo za popravljene datoteke.

2.Za končne tal model, Premikajoči pin se dotika omejenih tal.Vendar pa niste prepričani, da je večkotnika so povezana s tistimi na zemlji finite ravnini.To je basicall odprto vezje tam.Pripeto r2.geo je popravljeno datoteko.

Oblik iz večkotnika se nekako čudno.Nisem čisto prepričan, kako ste ga zgradili.Sem združiti in deliti večkotnika za boljši formi.Pomagala bo pri meshing.

Tudi vaša antena resonating pri 2,5 GHz.Vi določite Fmax = 6 GHz in celic na Valovna dolžina, Ncells = 20.To je preveč lepo in bo ustvaril preveč fine meshing.

Za vaše antene, lahko uporabite meshing pogostost Fmax = 3 in Ncells = 15 do 20, ali Fmax = 4 GHz in Ncells = 12 do 15, da dobite zelo natančne rezultate.Za obe moji popravljena struktur I uporabe Fmax = 4 GHz in Ncells = 15.Traja manj kot 45 sekund, da simulira vaše
1. strukturo in manj kot 2 minuti vašega
2. strukturo za celotno frekvenčno območje.

S spoštovanjem,

Temi IAM spravljen PIFA CKT KI JE RESONATING AT 2.03GHz.ZA MOBILNE VLOGA ZA sevalni diagram je blizu Omni directional V AZUMITHAL PLANE.AT THETA = 30 stopinj IAM KJE BLIŽINI Omni directional ZA NASLEDNJO GEOMETRIJA, ampak dobiček je 0 dB.WHAT Hočem vedeti V tem je:
Ali je ta dobiček je SPREJEMLJIVIH VLOGA ZA MOBILNE?.
Kako natančno je treba sevanja VZOREC ZA PIFA v mobilnih APPLICATION.IF BOSTE razloži mi sevalni diagram PODATKI O PIFA bo zelo veliko uporabnih za mene.
DOKONČNO Hočem vedeti, ali je ta vezja DOBRO ZA MOBILNE VLOGE ALI NOT.IF ZAKAJ NE?
S hvala
JAYANTHI

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back