PIC18F4550 Firmware in Driver primere?

M

McSnoop

Guest
Hi Skupnosti, sem našel veliko stvari v vsej široko interneta, o PIC18F4550. Veliko primerov FW, okviri in aplikacij uporabniškem načinu. Od kraja, kjer so razlike med HID FW in ne-HID? Ampak, če iščem Primeri KMDF za PIC18F4550 rezultati nič. Najbolj kod so brez pripomb. = (Ali kdo ve Tutorials ali Sides kje lahko najdem Stvari za to Trenutno sem zgraditi Driver KMDF, ki deluje na virtualne naprave Naslednji korak je, mu dati USB funkcionalnost Cilj:?.. Voznik mora anketi Device Če. voznik dobi Pakages, bi ga dal Hardware LED utripa in s pritiskom na gumb odgovor, je treba nastali, ki vrne enega od naslednjih volitvah Drugi cilj: Button Press naj bodo zaklenjeni Btn pritisniti -> na Btn... stisnjeni naslednjič. -> off Thats enostavnejši cilj kot prva, tako da je to ena cames kasneje glede McSnoop

Hi, naprave HID vam ni treba namestiti gonilnik vašega jaza. To je že na voljo v operacijskem sistemu Windows. Druga stvar, z napravami HID je, da so podatki Transfer stopnja največ 64 KB / s. Če je ta hitrost ustreza vašim potrebo potem jo lahko uporabite. Če potrebujete višje stopnje Transfer, boste morda morali poskusiti generičnih po meri voznika Microchip (Transfer mera približno 1MB / s) Ta povezava je tudi zanimivo: www.lvr.com Lep pozdrav Kabanga

Hi Kabanga, hitrost ni zanimivo, saj ni tako veliko informacij za prevoz. Namen testiranja, kot so: Ping-Pong Driver KMDF je treba, saj mora voznik komunicira z BusDriver za teste. strani Jan Axelson, sem že v mojih priljubljenih, pa je tudi uporaba le podal Vozniki ne samo napisali eno. Glede McSnoop

Hi McSnoop, v tej nemški forum ( http://www.mikrocontroller.net/topic/114700 ) so govorili o KMDF osnovi voznik (ti EasyUSB) in C + + API (imenovano EasyUSBConnect). Lahko ga prenesete tukaj: www.sourceforge.net / projekti / easyusb Preverite, če gre za vaše potrebe. Lep pozdrav Kabanga

Vaš zgornje vprašanje so v glavnem povezane s pojmom USB naprave razredov in različne vrste prenosa. USB2.0 glavni spec in specifikacije razred naprave so prvo mesto za iskanje, da moje mnenje. V zvezi z HID, je to pogosto uporablja za dejansko niso aplikacij HID, ker enostavno vmesnika voznik. Očitno to ne velja za vašo uporabo, zato boste morda želeli iti za uporabniško določeno vrsto naprave namesto tega.

Hi Kabanga, To ni zanimivo, saj prinaša projekt zaključen voznika. C + + API ni smiselno, ker delajo na strani Kernelmode. Nikoli nisem našel Tutorial, Threads Pogovor ali Threads kot FAQs za razvoj USB FW & Driver v podrobnostih. = (Sem našel veliko straneh z informacijami, predvsem pa oseb, ki razvije FW ali uporabo proizvodnjo FW z HID ali drugih vmesnikov. = (Glede McSnoop

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back