PIC16f877a za serijsko komunikacijo PIC16f877a

J

jacksalillas

Guest
Pozdravljeni, jaz sem slabo, ki potrebujejo pomoč vaših fantov .... Vidiš, imamo te teze, elektronsko omarico ... zdaj, jaz sem res težko najti tukaj v mrežo, kako narediti komunicirajo PIC16f877a z drugo PIC16f877a .... RxTx se že uporablja, da sem prisiljen uporabiti SPI, ki pravijo, da je veliko lažje ... Zdaj lahko pomaga mi o tem .... Potrebujem samo preprost diagram obeh PIC povezanih med seboj in program v C ... jaz sem z uporabo mikroC .... prosim pomagajte mi fantje .... Res ne vem, kaj naj stori .... če je veliko bolj lažje kot metoda SPI mi prosim povejte, da ... Najlepša hvala vnaprej! .. Bog blagoslovi vas vse! trevorjirehp1988@yahoo.com :)

Živjo, Če uporabljate mikroC preverite meni Pomoč. Imajo primeri uporabe knjižnice SPI, kot tudi programsko opremo UART. Če potrebujete dodatno pomoč, bom poskusil objaviti kodo, če je to mogoče. Tahmid.

zdravo ... Jaz sem z uporabo mikroC ... vendar še vedno nisem mogel unsterdand dobro ... SPI deluje v redu? ... vidiš, v naši šoli ni bil povedal od nas ..... Ali obstaja tudi in IC, ki bo delovala kot posrednika med dvema PIC? ... Vem MAX232 je za PIC-MAX232-PC ... ne obstaja tako IC, da bi bilo takole:? PICxxxPICPC .... hvala ti! .... :)

Hi, Za komunikacijo takole: PICPIC ni IC potrebna, saj lahko branje in zapisovanje podatkov, SPI z modulom PIC. Moralo bi biti takole: PIC PIC MAX232 PC sem mislila, funkcij, SPI, v mikroC IDE, pojdite v meni Pomoč in kliknite pomoč, nato strojno opremo knjižnice in nato SPI knjižnico. Naloge so tam opisani. Tahmid.

halo jaz sem z uporabo pic16f877a za komunikacijo in računalnika .. koda preprosto natisne niz na HyperTerminala (kot v simulacijo). V resnici nič happens.everything pravilna, koda, simulacija se delajo fine in hiper terminal nastavitve pravilne, vendar še vedno preveč nothing.heres svojo kodo in nisem povezana moj dizajn too.kindly imajo pogled na to in mi povej, kje sem wrong.its tako preprosta buut še vedno Ne vem, zakaj .. Hvala # include # Varovalke NOWDT , HS, NOWDT, NOPUT, NODEBUG, NOPROTECT, NOBROWNOUT, NOLVP, NOCPD, NOWRT # uporabe odlašanja (clock = 20000000) # uporabe RS232 (baudov = 9600, pariteta = N, xmit = PIN_C6, PG = PIN_C7 in bitov = 8) void main () {setup_adc_ports (NO_ANALOGS); setup_adc (ADC_OFF); setup_psp (PSP_DISABLED); setup_spi (SPI_SS_DISABLED); setup_timer_0 (RTCC_INTERNAL | RTCC_DIV_1); setup_timer_1 (T1_DISABLED); setup_timer_2 (T2_DISABLED, 0,1); setup_comparator (NC_NC_NC_NC) ; setup_vref (FALSE); / / TODO: USER CODE! medtem ko (1) {printf ("Hasnat Saeed"); delay_ms (1000);}}

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back