PIC v sistem programiranja vezja ....

M

msmax

Guest
Potrebujete informacije, kako narediti PIC vezje s priključka na programer. Programiranje bi moralo delovati, tudi če vezje PIC je naprava vklopljena. Vendar pa naj bi bilo možno, če moč krovu PIC ni availabel. Že imam dobre informacije o programer. Vsak del je dokazano vezij, ki deluje dobro?

Pozdravljeni! Jaz sem tudi zanima ICSP iz PIC. Tu lahko najdete informacije o ICSP na spletni strani Microchip. Ali mi lahko proced informacije o vašem programer ICSP. Lep pozdrav!

Hvala fantje za vaš odgovor. Programer uporabim za ICSP je dobra stara David Tait programer tip skupaj z brezplačnim IC-PROG (kar je zelo dober in enostaven za uporabo programa). Jaz žični program, prek nožice flatcable na ženske glave, ki čepi v ciljnem na krovu. Če želite imeti več informacij o tem pa lahko dodam, da Upravitelj datotek. Na voljo je tudi programer imenovan JDM programator, ki prav tako trdi, da se lahko uporablja za ICSP. Imam zgraditi vezje, vendar ga ni poskusil še. Kaj mi je zelo všeč, da je ICSP + ciljna plošča shemo, ki lahko program PIC in lahko tudi komunicirajo z računalnikom. Ta offcourse ne le za F877, ampak tudi za F84 vrste.

Msmax bi, radi videli, da vezje. Bi bilo možno, da jo naložite na sl? Hvala! Kal

Moram res nujno iz Shematični od programer Elnec je SEEPROG. Če ima kdo, prosim PM. S spoštovanjem.

Imam elnec labprog +, lepo orodje, ne pa tudi shematični!

Želim splošno pic shematično ciljno deska v sistem progarmer, lcd vmesnik etc.please pomagaj mi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back