PIC in RFID reader

B

benz_00

Guest
Pozdravljeni vsi! Moram dobiti podatke iz RFID čitalec z uporabo PIC krmilnik in ga zaloge v serijski pomnilnik flash. Ne morem ugotoviti, kako narediti povezavo med PIC in RFID čitalec, da se glasi podatkov! Bi kdo slučajno ve, kako to narediti? hvala za odgovor in lep dan.

Kaj RFID model, ki ga uporabljate? Mogoče lahko tukaj se nanašajo, [url = "http://shahrulnizam.com/pic-lesson-rfid-reader/"] RFID Reader lekcija [/URL].

najlepša hvala za vas! Upam, da teze povezave bi mi pomagal!

moram dobiti podatke iz RFID čitalec z uporabo PIC krmilnik in ga zaloge v serijski pomnilnik flash. Ne morem ugotoviti, kako narediti povezavo med PIC in RFID čitalec, da se glasi podatkov! Bi kdo slučajno ve, kako to narediti?
Se zaveda, da so mnogi komercialni čitalnik RFID uporabljajo Wiegand protokol za prenos podatkov. Vmesnik Wiegand je sestavljen iz dveh podatkovnih linij običajno označena DATA0 in podatkov1, s podatki, ki se prenaša v več formatih z Wiegand26 in Wiegand34 pa nekaj najpogosteje uporablja. RS-232, RS-485, in TTL serijska tudi druge popularne komunikacijskih protokolov in metode, uporabljeni v RFID bralcev, še posebej v napravah, ki jih hobi. Vendar pa brez posebnih informacij v zvezi z vašo enoto je težko, da vam svetoval naprej. Lahko objavljajo uporabniški priročnik, lista, itd? Ali pa poskrbi za povezavo do ustanovitve, iz katerega ste kupili napravo? Morda boste prav tako želeli prevzeti naslednje skupine: [url = "http://www.edaboard.com/group157.html"] RFID tehnologije [/URL] Imam objava številne povezave do projektov, RFID v zgoraj navedenih skupini in se bo nadaljevalo Za objavo nove povezave, ko sem naletel na njih. BigDog

Pozdravljeni vsi, jaz sem nov v RFID Technologie. Iščem informacije o SHF RFID Ali obstaja (na trgu) vse DEVELOPPEMENT kit v tem fraquency pasu (SHF 2,4 GHz)? Če kdo ima nekaj dokumentov, spletnih strani, načrte ... prosimo bo vaša pomoč je apreciated hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back